Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esemény utánitól nem jön meg?
A párommal a ciklusom 9. Napján voltunk együtt, a gumi sajnos kiszakadt. Még aznap este, pár órával az incidens után vettem be EllaOne-t. Eközben 3 hónapja néha-néha visszatérő felfázással is küzdök, ami mára már elmúlt, de a hónap folyamán többször előjött. Már 7 napja meg kellett volna hogy jöjjön, két tesztem negatív lett, úgy is éreztem, a várt menstruációm érkezésének hetén hogy meg fog jönni (alhasi görcs, nagy étvágy, T zónában pattanások, hangulatingadozás stb.) de semmi. Ezek a tünetek mára már elmúltak, de nem jött meg.
Tudom, hogy nem szabad idegeskednem, na de mégis mennyi ideig várjak, a tabletta ennyire kicsinált? Vagy terhes lennék?
Ui.: az előző hónapban magamhoz képest szokatlanul kevés, rövid ideig tartó vérzésem volt, szervi probléma is fennállhat?
22/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!