Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e baj belőle, ha esemény utáni tablettát veszek be nem feltétlen szükségesen? (Nem biztos ,hogy bejutott az ondó)
A te mondataidban is benne van a kulcsszó, ha biztosra akarsz menni, akkor eseményutáni.
(Kivéve, ha annyira komoly a kapcsolat, hogy semmi gondot nem okozna egy esetleges gyerek, bár azt nehezen hiszem 17 éves korban.)
Elég komoly mellékhatásai tudnak lenni - az esemény utáni egy hormon-atombomba, hónapokra képes széttrollkodni a ciklusod. Ezzel együtt ahogy a #4-es is írja a kisebbik rossz (jobb mint a nem kívánt terhesség, vagy abortálás). Ha 100%-osra akarsz menni akkor esemény utáni, de talán egyetlen védekezés nélküli miatt nem kell.
A megszakításos "védekezésnél" elvileg kicsi az esélye a fogantatásnak, de bizony fenn áll. Ezért is nem védekezés - egy hazárdjáték. Van aki évekig megússza gond nélkül, másnál meg egyetlen alkalom után beüt a ménkű. Sosem tudhatod... ha sűrűn csináljátok akkor a statisztikai átlag alapján egy év alatt 30-32%-os a teherbeesés kockázata.
6-os kérdező: nem azt nem tudom, hogy hova ment el hanem, hogy mikor elment, bennem volt-e még.
A combomra ment el egyébként, de én úgy éreztem, mintha már akkor elkezdett volna jönni, mikor még bennem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!