Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet-e baj belőle, ha esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e baj belőle, ha esemény utáni tablettát veszek be nem feltétlen szükségesen? (Nem biztos ,hogy bejutott az ondó)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy komoly párkapcsolatom, rendszeresen szexelünk. Általában szoktuk óvszert hasznalni, viszont ezúttal nem használtunk. A barátom kivette , elvileg még nem is ment el azonnal, viszont én lehet éreztem belül..nem vagyunk biztosak benne és sosem voltunk még ilyen helyzetben, de biztosra szeretnénk menni. Ilyenkor mi a teendő? Terhességi tesztet még nem tudok használni, ezért gondoltam esemény utánira. Ha beveszek egyet, de nem feltétlen “lenne szükséges” lehet bajom tőle? Mik a mellékhatásai? Kérlek normálisan válaszoljatok, még mindketten 17-18 évesek vagyunk.

2021. febr. 2. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Én nem szoktam érezni mikor bennem megy el, szóval te sem azt érezted. Szerintem szükségtelen, de ha parázol (és itt yakorin szeret mindenki okoskodni és beparáztatni a másikat) akkor vegyél be egyet, de szerintem teljesen felesleges ezzel mérgezni a szervezeted. Bennem tényleg elment és ezért vettem be másnap - olyan büdös lettem ott alul, kiütéses, megdagadt néhány ponton és ráadásul szarul is lettem tőle (valszeg allergiás vagyok valamelyik összetevőjére) hogy egy hétig úgy voltma hogy mindjárt meghalok. Aztán emiatt fertőzésem lett - 2 hét önmegtartóztatás a doki szerint, kenegettem, kúpot írtak fel stb. És így is késett fél hónapot. Az én ügyem rizikósabb volt, de a tiéd nem tűnik annak. Évek óta kihúzza és nem lettem terhes. Persze lepontozhatnak azok akik szerint ez nem védekezés, tényleg nem az.
2021. febr. 2. 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

A te mondataidban is benne van a kulcsszó, ha biztosra akarsz menni, akkor eseményutáni.

(Kivéve, ha annyira komoly a kapcsolat, hogy semmi gondot nem okozna egy esetleges gyerek, bár azt nehezen hiszem 17 éves korban.)

2021. febr. 2. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Igen, az a tabletta nagyon agresszív, károsítja az egészséged. Csak szükséges esetben szabad bevenni.
2021. febr. 2. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Mindegy, hogy egyébként terhes lennél-e, az esemény utáni ugyanúgy hat. Igen komoly mellékhatásai lehetnek, de sokszor ez a kisebbik rossz. Az interneten is el lehet olvasni a betegtájékoztatót. Abban benne van minden lehetséges mellékhatás a statisztikai valószínűségükkel együtt.
2021. febr. 2. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Elég komoly mellékhatásai tudnak lenni - az esemény utáni egy hormon-atombomba, hónapokra képes széttrollkodni a ciklusod. Ezzel együtt ahogy a #4-es is írja a kisebbik rossz (jobb mint a nem kívánt terhesség, vagy abortálás). Ha 100%-osra akarsz menni akkor esemény utáni, de talán egyetlen védekezés nélküli miatt nem kell.

A megszakításos "védekezésnél" elvileg kicsi az esélye a fogantatásnak, de bizony fenn áll. Ezért is nem védekezés - egy hazárdjáték. Van aki évekig megússza gond nélkül, másnál meg egyetlen alkalom után beüt a ménkű. Sosem tudhatod... ha sűrűn csináljátok akkor a statisztikai átlag alapján egy év alatt 30-32%-os a teherbeesés kockázata.

2021. febr. 2. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
De hogy lehet nem tudni, hogy hol ment el? Hát olyan lett a hátad, vagy sem?
2021. febr. 2. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:

6-os kérdező: nem azt nem tudom, hogy hova ment el hanem, hogy mikor elment, bennem volt-e még.

A combomra ment el egyébként, de én úgy éreztem, mintha már akkor elkezdett volna jönni, mikor még bennem volt.

2021. febr. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!