Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyen méretű péniszre milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen méretű péniszre milyen óvszer lenne jó?

Figyelt kérdés

12/3,5-4 (3,5-4 mert izgalmi állapottól függ nekem)

Ha lehet akkor kérhetek akár linkeket ahol lehet rendelni vagy le van írva a termék infó?

2021. jan. 30. 18:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat! zöld pipáztam!
2021. jan. 30. 19:29
 12/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:

Nem érdemes azokkal az idióta számokkal foglalkozni. Mert nem a farok méretre vonatkozik.

53-57 átlagos.. felette nagyobb alatta kisebb, ennyi. Ki kell próbálni.

2021. jan. 30. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:

"Itt olyan sokféle van, hogy napokra el lehet benne veszni.:)

[link]

Na ez az oldal a tökéletes bizonyítéka, hogy mennyien hazudoznak itt a f-szukról :D Már a 4.0-4.4 cm vastagra való gumik is az Extra nagy kategóriában vannak, de persze higyjük el, hogy itt szinte mindenkinek 5-6 cm-s átmérőjű farka van :D

2021. jan. 30. 20:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Különben én már átnéztem, tudok ajánlani konkrétan. Milyen alakú a fütyid, esetleg kiszélesedik a makkja, vagy egyenes?
2021. jan. 30. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Vegyél egy szimpla átlagméretűt - nem több ezer Ft szóval nem akkora beruházás hogy próbaként ne vennél. Amúgy is próbáld ki otthon először magadnak hogy "működik", ne akkor csodálkozz rá a gumira életeben először amikor már éles akció van.
2021. jan. 30. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a sima átlagméretű jó neked, 52-es amit minden boltban kapni.

[link]

2021. jan. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!