Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha három óráig nem vettem be a fogamzás gátlót és abban a három órámban a barátom belém élvezett akkor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
20:00kor kellett volna bevennem de 23:20on valamennyikor vettem be ez alatt a három óra alatt egyszer elélvezett bennem, online azt írják hogy 2 napig használjunk extra protekciót mert nem úgy hat, ez igaz? kell protekció? lehetek terhes? másrészt azt is írták ha egy egész nap marad ki vagyis egy tabletta az a baj nem 3 órás késés de mégis azt írják kell protekció,szerintetek?2021. jan. 28. 23:52
1/4 anonim válasza:
Nem. Az adott havi tabletta nem azonnal véd, hanem a hosszú távon szedett gyógyszer folyamatos védelmet alakít ki. Más is tolódik a bevétellel néha, hiszen bármi közbejöhet, munka, felejtés, buszlekésés, stb. s mégsincs tele a világ felesleges gyerekekkel.
2/4 anonim válasza:
Nyugi, nem lehetsz. Ráadásul fogalmunk sincs, hogy termékenyek vagytok-e egyáltalán, simán lehet, hogy nem.
A protekciót pedig azért írják, hogy ne perelhesd be a gyógyszercéget
3/4 anonim válasza:
Ez a legnagyobb veszélye az ilyen oldalaknak termékeny talaj a hülyéknek ,be ne vegyél már többet az előírtnál .
4/4 anonim válasza:
Én sosem órára pontosan szedtem és nem vagyok terhes, azért ha egy nap kimarad megértem a kérdést de ez a 3 óra, figyelj ennyi idő alatt tényleg nem megy ki belőled az xy idő óta szedett fogamzásgátlót és érik meg egy petesejted, nem lesz gáz 3 óra miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!