Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háziorvos, aki egyben belgyógyász is, felírhat fogamzásgátló gyógyszert, ha viszek neki vérképet is?

Ömm bocsi lehet hogy én vagyok lemaradva de mi az összefüggés a belgyógyász és a nőgyógyás között??
Am sztem nem...

A háziorvosok belgyógyászok, nem értem minek kell külön kiírni.
egyébként meg semmi közük a nőgyógyászathoz, így ha elsőre íratnál fel gyógyszert akkor még meg is büntethetik érte. Ha csak nincs időpont a nődokihoz, de már régóta szeded a gyógyszert, akkor felírhat. De ő így egymagában nem találhatja ki, hogy neked milyet szabad szedned.

A háziorvosok egyben belgyógyászok is? :O
Én ezt nem is tudtam...

Honnan veszed, hogy a belgyógyász egyben háziorvos is? Ez marhára nem igaz. Külön szakvizsga kell a két területhez. Lehet olyan, hogy vki belgyógyász és házirvos, ha mindkettő szakvizsgát megcsinálta, de nem automatikusan lesz a másik is, ha megcsinálja az egyiket.
Utálom, mikor olyan oktat ki vkit, aki nem ért hozzá.
Kérdező: Vszínűleg elsőre nem írhatja fel (ha most szeretnél először tablettát szedni). De ha már szeded egy ideje, csak egy újabb havi adag kellene, akkor a legtöbb háziorvos felírja. De van aki kér pl érvényes rákszűrés eredményt hozzá.

Köszi a válaszokat!
Amúgy én ismerek olyan orvost, aki háziorvos és nem belgyógyász....... úgyhogy erről ennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!