Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátótól rendszeres...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátótól rendszeres hüvelyi fertőzés?

Figyelt kérdés
Dienelle fogamzásgátlót szedek 5.hónapja. 2hónapja lett iszonyat bakteriális illetve gombás fertősésem is egybe. Ki lettünk kezelve a párommal, 1, 5 hónapig semmi baj nem volt, most ismét. A nőgyógyász szerint a fogámzásgátó az oka.
2021. jan. 21. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés?
2021. jan. 21. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos előfordulhat. Én 2 hónapig szedtem csak fogamzásgátlót (2 évvel ezelőtt),na azóta havi szinten egyszer biztosan van fertőzésem. Előtte hírből sem ismertem az ilyen jellegű dolgokat. Az orvos se tud csinálni semmit. Úgyhogy hüvelyflóra helyreállító cuccokon élek.
2021. jan. 21. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Másik kani vagy másik spinkó nincs az egyenletben?
2021. jan. 21. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Gyakori mellékhatás.

Mi a kérdés?

2021. jan. 21. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam, hogy gyakori dolog e ez és h mások mit tapasztalnak. Esetleg vmi trükk vagy tipp h ne járjak havonta nő dokihoz?
2021. jan. 21. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán egy másik fogamzásgátló. :/ Más megoldás nem nagyon van.
2021. jan. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!