Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késik a menstruációm, terhes lennék?
Sziasztok.
23 éves vagyok, a párommal fél éve vagyunk együtt. Hol óvszerrel, hol megszakitással "védekezünk".
Azért a megszakítás, mert petefészek cisztám van, plusz alacsony progi szint, pajzsmirigy gondom is van, így elég valószínűtlennek tartom a teherbeesésem.
A ciszta miatt mindig késik a mensim, volt már, hogy teljesen kimaradt és volt, h csak barnáztam (a progeszteron miatt ugye).
Most is késik, már kb egy hete, és az a furcsa, hogy még mensire utaló tünetem sincs, semmi, max egy kis szurkálás bal oldalon, de ott van a cisztám is, az lehet attól is.
Életem egyik legrosszabb vizsgaidöszakában vagyok éppen, rengeteget stresszelek egyébként és szinte semmit se alszom a tanulás miatt, úgyhogy ez is bezavarhat.
Mindenesetre eddig nem aggódtam, mert nem volt baj sosem, de most megfordult a fejemben, hogy mégis teherbeeshettem...
Szerintetek? Teszteljek?
Hamarosan úgyis vissza kell mennem a dokimhoz, de most azért eléggé félek, mert mi van, ha??! A sok nehezítő körülmény ellenére is ...?
(Kérem a megszakítással kapcsolatban, aki csak rosszindulatú megjegyzést tud tenni, az kíméljen meg!)
Koszi a válaszokat!!:)
Annyit kifelejtettem, hogy múlt héten krémes fehér folyasom volt, es persze itt a gyakorin kutakodtam... valaki írta, hogy az terhessegi tunet, a vizes pedig mensis. Mondjuk nekem sosem volt mensi előtt vizes folyásom...
Ez a krémes elofordult már néhányszor, mégis megijedtem, hogy most terhesség miatt van + meg se jött ugye.
A mai tesztem negativ, igaz nem reggeli elso vizeletbol, de ha már több mint 1 hete kesik, tökmindegy mikor csinálom, mar ki kellene mutatnia... de vettem tobbet is...
Pár nappal később megcsinalok meg egyet
Remelem marad az is negativ 🤞
Ugy erzem egyebkent, mintha fel lennek fázva
Szurkal a holyagom, vagy ha nem is felfazas, valami fertőzésre gondolok... nem vagyok mostanában szerencsés:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!