Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huvelygyurut helyezett már fel innen valaki?
Gyógyszert nem szedhetek, így a gyűrűt írta fel a dokim.
Kiváltottam, de rettegek, hogy nem fogom tudni kiszedni. Már arra is gondoltam, hogy kotok rá egy vastagabb cernat, mintha tampon lenne, hogy azzal ki tudjam húzni . Segítsetek légyszi tapasztalatokkal
Egyébként egy kérdés: milyen olyan bajod van, ami miatt tablettát nem szedhetsz, de gyűrűt használhatsz?
Csak mert tök ugyanaz, mint a tabi. Ugyanaz az összetétel (ösztrogén, progeszteron), ugyanaz a hatásmechanizmus, ugyanazok a lehetséges mellékhatások és szövődmények.
Egyetlen esetben jó a tabletta helyett, ha bélbetegség miatt felszívódási problémád van.
A májam nem bírta a gyógyszert, és emiatt 22 éves koromban abba is hagytam a fogamzásgátló szedését, nem ért annyit.
Most viszont fél éve nagyon fel van borulva a ciklusom (minden alkalommal gyógyszer kellett a vérzés elállításához,de már egyre kevésbé segített), és a doki azt javasolta, hogy pár hónapig használjam ezt, amíg be nem áll újra a ciklus a rendes kerékvágásba.
Pedig amúgy köszönöm szépen, tökéletesen elvoltunk fogamzásgátló nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!