Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha nincs ovuláció akkor nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs ovuláció akkor nem eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 16:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A barátommal 9 nappal mensi után szeretkeztünk megszakításos módszerrel,6napig szokott tartani áll.a mensim,és " csak" ez miatt kérdezem.
2010. aug. 14. 16:35
 12/29 anonim ***** válasza:
igen, lehetsz terhes.. hülye kérdés.. sőt, a megszakitás is hülyeség. hany eves vagy? ennyire szerettek kockáztatni?
2010. aug. 14. 16:39
 13/29 anonim ***** válasza:
Na így már más. Szóval akkor 6+9 = 15 Tehát a 15. napon voltatok együtt, ez azt jelenti, hogy a naptár módszert nem használtátok, mivel ez általában kritikus napnak minősül, viszont használtatok megszakítást, ami azért csökkenti az esélyeket. Én azt mondom neked, hogy elég nagy balszerencse lenne az, ha most teherbe estél volna, bár az esélye megvan, nem hatalmas esély, de megvan, máskor óvatosabban. És semmiképp se idegeskedj, ha idegeskedsz akkor késni fog a vérzésed.
2010. aug. 14. 16:41
 14/29 anonim ***** válasza:
kritikus napon, megszakitás, és nyugodjon meg? nem vitát akarok, de te jól vagy? előváladéktól is lehet terhes, sőt, most dupla annyi eséllyel, mintha " nem veszélyes " nap lett volna. védekezni mindig kell. vagy akkor nem védekezni, de nem is sirni.
2010. aug. 14. 16:43
 15/29 anonim ***** válasza:
2 hét mulva teszt, és máskor VÉDEKEZNI!!!!!
2010. aug. 14. 16:44
 16/29 A kérdező kommentje:
Azért aggódom mert nem jön mégse a fehér folyás ami peteéréskor szokott jönni :S Akkor itt már gond van.
2010. aug. 14. 16:44
 17/29 anonim ***** válasza:
és erre miért nem gondoltál előbb? hmm? ez nem biztos módszer. hany eves vagy?
2010. aug. 14. 16:45
 18/29 anonim ***** válasza:
A fehér folyás valóban jele lehet a peteérésnek, de az, hogy nem jött most sem arra nem utal, hogy nem volt peteérésed, de terhességre sem utal. A szexualitás előrébb hozhatja a tüszőrepedés folyamatát, spontán tüszőrepedés, ilyenkor az éretlen pete képes kiszabadulni, ez talán okozhatja, vagy egyszerűen annyi a magyarázat, ami valószínűbb, hogy nem minden tüszőrepedést kísér fehér folyás. Két ciklus is eltér, szóval egyáltalán nem biztos, hogy nem volt. Ha fiatal vagy és egészséges, nincs semmiféle hormonális problémád, akkor én kétlem, hogy anovulációs ciklusod volt (ez a peteérés nélküli ciklus), ez ritka és elég nagy véletlen lenne ahhoz szerintem, hogy igaz legyen.
2010. aug. 14. 16:49
 19/29 anonim ***** válasza:
de attól még simán lehet terhes, hiszen nem védekezett. ezzel gondolom, mindenki egyetért.
2010. aug. 14. 16:50
 20/29 anonim ***** válasza:
Az előző válaszomban ezt már kifejtettem, szerintem a kérdező értette is.
2010. aug. 14. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!