Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom lenyelni a talbettát, akkor így nem fogok tudni fogamzásgátlót használni?
Én is nagyon nehezen nyelek le tablettákat, a legnagyobb, amit le tudok egyben, az a Cataflam. Viszont a fogamzásgátló nagyon-nagyon pici, tényleg kb semmiség az egész. Ez egy pszichés dolog, lehet rajta dolgozni.
Azt sajnos nem tudom, mennyire hat, ha porrá töröd. Beszéld meg a nőgyógyászoddal a lehetőségeket.
Köszi nagyon cukik vagytok, hogy ilyen rendes értelmes válaszokat adtatok😊
Szerintem marad az óvszerhasználat, mert őszinte leszek nem bízom a tabletta bevétéli képességeimmel kapcsolatban. De azt olvasom mindenhol, hogy az óvszer annyira nem biztonságos, de van ahol azt mondják, hogy csak jól kell használni. Eléggé sokat olvasgatok a témában de nem tudom mit csináljak. Igazából a tabletta hormontartalma sem vonzz, szerintetek az óvszer biztonságos?
Rosszul tudod, a legtöbb gyógyszer úgy is hat.
De egyébként méreg a fogamzásgátló, használjatok inkább óvszert. A gumi teljesen biztonságos, ha nem sérült (szex előtt fel lehet fújni tesztelésként) és aktus közben nem szakad szét.
Viszont ezt a fóbiát valahogy meg kéne oldanod, mert előbb-utóbb szükséged lesz gyógyszer szedésre.
Minden gyógyert szétrágtam, de van egy-két olyan, amit tényleg le kell nyelni.
Nekem az vált be, hogy evés közben teszem a számba. Akkor nem azt érzem, hogy milyen nagy, hanem azt, hogy kisebb azoknál a falatoknál, amiket lenyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!