Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve szedek fogamzásgátlót de most kezdtem szexelni. A szünet 4.napja van és nem jött még meg. Miért?
Egy eve szedem, gorcsokre irtak fel. December elejen a szunet utan vagy a 9. Nap kezdtem el szedni az uj levelet vagy a 7.nap kezdtem el, pontosan nem tudtam. (Ugye 7 gyogyszermentes nap es a 8.-on kezded, en vagy hamarabb vagy kesobb kezdtem el)
December 19-en fekudtunk le eloszor, gumival. 26-an kiprobaltuk nelkule de nem ment el bennem, nem engedtem. Meg egyszer csinaltuk nelkule. Ekkor mar a 17. Tablettat szedtem, tűpontosan egyet se kihagyva
4.nap szunet van es meg mindig nem jott meg...kezdek panikolni,nagyon figyeltem egesz honapban, annyi hogy az elso szem lehet tolodott
Az elmult honapban a 4.nap jott meg de megis baromi ideges vagyok !!! Lehet igy baj? Nem ment el bennem, szedtem vegig csak az elso szemet toltam, vagy hamarabb vettem be
Az elso szex hatassal lehet ra? Vagy mi lehet a baj?
Néha elgondolkodok, hogy mekkora pazarlás a 7 napos szünetre placebo gyógyszert betenni egyes fogamzásgátlóknál, de ilyenkor rájövök, hogy nem is hülyeség.
Szóval: mi nem látunk be se a méhedbe, se pedig a gyógyszer felszívódási helyzetébe. Minden esetre az még lehetséges, hogy este, éjszaka vagy holnap reggel fog megjönni. Ugyanakkor az első héten kihagyni, vagy tolni a gyógyszert a legkockázatosabb.
Szóval egy hét múlva tesztelj ha nem jön meg. Ennél jobb tanácsot senki se fog tudni adni, mert elméletileg valóban nem lehetsz terhes (ha első héten hagysz ki, egy hétig utána javallott a kiegészítő védekezés) DE kivételek mindig akadnak.
nekem sem jött meg utolsó?
lehet az első szex miatt
Megjött! Egy hónapja ugyanúgy, ezen a napon jött meg, szinte az óra is megegyezik
Köszi mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!