Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy terhes vagyok? Tegnap lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk de nem ment el bennem. Viszont az ágy olyan lett és a lábam közötti résznél is a takaró. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 13:42
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

"14:06 vagyok

Ne hari, hogy kicsit durva voltam ,de nem tudtam máshogy megfogalmazni.

Kívánom, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, és legközelebb 2X is gondold meg mielőtt összebujtok. Hidd el nem éri meg az a sok idegeskedés...."

nem probléma, megérdemeltem amiket a fejemhez vágtak. soha többé nem lesz ilyen, holnap veszek 72 órás tablettát, remélem, hogy kb 40 óra után is hat. csak jöjjenek rendbe a dolgok, utána 10* is meggondolom majd a dolgot

2010. aug. 13. 14:19
 32/45 anonim ***** válasza:
30%
Miért cseszegetitek már szerencsétlen kiscsajt. Úgy csináltok, mintha ti soha nem csináltatok volna még ilyet. Mindenkivel előfordulhat ilyen. Nem arra volt kíváncsi, hogy ki hogyan vélekedik róla és hogy itt ítélezzetek. Megtörtént pont ennyi. Normálisan válaszoljatok már neki basszus!!!
2010. aug. 13. 14:26
 33/45 anonim ***** válasza:
77%

Mert én még soha nem csináltam ilyet.

Mellesleg adtunk normális választ is,mit kell tennie.Te meg csak kötözködni jöttél.

2010. aug. 13. 14:27
 34/45 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ma 14:26-os:) igazából megérdemeltem a sértéseket, soha többé nem lesz ilyen csak ezt a hibát sikerüljön kijavítanom:S
2010. aug. 13. 14:28
 35/45 anonim ***** válasza:
67%
azert en elgondolkodnek mennyire szerethet a baratod...szerencsere nekem van egy kis eszem
2010. aug. 13. 16:00
 36/45 anonim ***** válasza:
26%

14:26

Nagyon sokan voltunk más hasonló helyzetben amikor az éjjeliszekrény a pillanat hevében túl messze volt. A csajommal én is voltam így. Nem mentem el benne, kivettem és ott és neki is a lába közé az ágyra ment. Mi is meg voltunk ijedve mert késett neki 1 hetet. Vettünk tesztet ami nem mutatott semmit. Aztán 1 hét késéssel megjött. Ne izgulj nem lesz probléma. Sokan szeretkeznek a megszakításos módszerrel és a számolós módszerrel. Bevett módszer az is. Na majd írd le mi lett a vége. :) Szurkolok.

2010. aug. 13. 17:37
 37/45 A kérdező kommentje:
ma 17:37: köszönöm a válaszodat, és azt is, hogy szurkolsz:) feltétlen írok, hogy hogyan alakult a dolog
2010. aug. 13. 17:53
 38/45 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem vagy terhes mert csak akkor eshecc teherbe ha a hüvelyedbe meg a cucc és itt nem ez történt...de azért jobb félni mint megijedni..
2010. aug. 13. 19:43
 39/45 anonim ***** válasza:
75%
A megszakításos módszert be kéne tiltani!!! Idióta!
2010. aug. 13. 23:57
 40/45 anonim ***** válasza:
89%
Na az ilyenek miatt tenném a szexet büntetendővé 14 helyett kb 17 éves korig, addigra talán elég érettek lesznek. Szerintem nem vagy terhes, legalábbis kicsi rá az esély, de azért vedd be a bogyeszt. Jah és a gyógyszer felét kifizettetném a sráccal, ha már meg tudott dugni.
2010. aug. 14. 00:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!