Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármelyik nőgyógyászhoz mehetek?
Én fővárosi vagyok, leírom, hogy működik az én kerületemben: Lehetett választani az orvosok közül, ebben az esetben mondod, hogy xy-hoz szeretnél időpontot kérni, de nem jártál még nála korábban.
Azt nem értem, hogy milyen igazolásra gondolsz? Én mostanában is jártam nőgyógyásznál, fogadnak, annyi, hogy jó ideje csak időponttal lehet menni. Időpontot telefonon kell kérni, elvileg nem engednek be az SZTK-ba csak emiatt. (Orvostól kijövet lehet persze a recepción.)
SZTK-ban ritkán kell fizetni. (Nekem anno volt, hogy csináltattam olyan tenyésztést, ami jó pár nemi betegséget szűr, az fizetős volt.) Lényegtelen, hogy van-e magánrendelése (szinte minden dokinak van), ha az SZTK-ban mész hozzá, nem kell, ha a magánrendelésére, ott igen.
Fogamzásgátlót nemrég írt fel nekem a doki, vérvételre kell menni (SZTK-n belül), ill. volt fizetős része is, egy másik vérvétel, magánlaborban, ahol több mutációra szűrnek (trombózishajlam). Ez 20 ezer Ft volt. Ha nem voltál még soha nőgyógyásznál, szerintem alaposan meg is fog vizsgálni.
Az általad említett dokit nem ismerem, és biztos azért nem mindenhol úgy van, ahogy leírtam, de remélem, azért tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!