Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszrevenne a lany ha benne maradt volna az ovszer?
Szerintem ez attól függ milyen nagyon mélyen maradt.
Velem még sose esett meg, de én is hallottam hasonló szitukat. Nyilván ha a huvelybemenetnél van, akkor már pisilésnél észrevenném, amikor kitörlöm magam. Egyéb esetben szerintem a hüvelyfolyás vagy lejjebb vinné vagy pedig akadályozná azt annyira, hogy gyanú merüljön fel
Hát ha a csaj nem is, a párja csak észre venné, hogy eltűnt róla a gumi, nem?
Nem tudom elképzelni, hogy ne vegye észre egyik se.
Bennem már maradt, de már aktus közben észrevettük mindketten, hogy fura érzés. Valahogy lecsúszott közben. Nem tudom, én hogy tudtam volna magamnak kiszedni. Páromnak sikerült a hosszú ujjaival.
5
Gondolom elég kellemetlen, sőt ijesztő egy ilyen szitu.
Nekem úgy maradt bent egyszer hogy már húzts volna ki szerencsére a vége már kint volt.
Amugy én se tudom elképzelni hogy nek vezsik észre. Nem hiányzik nekik aktus után semmi?
A szitu azért ijesztő, mert ugye nem véletlenül használtunk óvszert, persze megfordult a fejemben, hogy remélhetőleg nem lett baj... Egyébként utána párom átnézte az óvszert, mert furcsállotta hogy lecsúszott és kiderült hogy azért, mert lyukas volt. De szerencsére nem lett gond.
Az is kicsit ijesztő volt, hogy hogy fogjuk eltávolítani, elég kellemetlen lett volna dokihoz menni vele.
Párom kiszedte, az nem volt kellemes érzés, de nem vészes.
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!