Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztus 4-én voltam együtt a barátommal, védekeztünk, de az óvszer kiszakadt. Elméletben nem volt peteérésem aznap, mert a ciklusaim szabályosak, most aug.10-én kellett volna megjönnie, de még ma sincs nyoma. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
+ Július végén volt egy hosszú repülőutam, nem tudom ez okozhat-e késést.2010. aug. 11. 19:02
11/24 anonim válasza:
namármost.. én voltam ilyen helyzetben, és " csak " előváladék jutott belém. és mit csinaltunk? naaa? találd ki.. bevettem a 72 órás tabit, mert azt az ILYEN ESETEKRE TALÁLTÁK KI!!! ha az előváladéktól nem lehetne teherbeesni, akkor nem lenne annyi baba az ilyen és hasonló " módszerekből ", h :
- de mi vigyáztunk..
12/24 anonim válasza:
ja, és még annyit hozzátennék, h volt olyan eset is, amikor szintén kiszakadt a gumi, nem vettem be a tabit, és amikor paráztam, h terhes vagyok-e, és elmentem az orvoshoz, és mondtam neki, h nem vettem be, akkor ő osztott le, h ezt ilyenkor be kell venni, mert az ilyen balesetekre van a tabi.
13/24 A kérdező kommentje:
Azért nem vettem be, mert mint már írtam nem volt peteéréses időszakom, ezt onnan tudom, hogy szabályosan jött meg eddig mindig, tehát vissza tudtam számolni.
2010. aug. 11. 22:06
14/24 anonim válasza:
De ha ez egy ennyire tuti módszer és neked peteérsed sem volt és felelőtlen sem vagy,akkor minek parázol? Teszt sem kell,hisz kizárt a terhesség nem? Menj,feküdj le nyugodtan,tartsd magad ahhoz,amit eddig mondtál,az alapján nincs miért aggódnod és legközelebb sem kell 72 órás,mert minek.Az nem baleset után van,csak a csitrik kapkodják be,a felelősségteljes emberek márpedig izgulni szeretnek,nem biztosra menni! :S
15/24 anonim válasza:
héé, nem igaz, h csak a csitrik kapkodják be.. én azért vettem be, mert az előváladék tartalmaz spermiumokat és nem kellett még 19 évesen baba. amugy pedig az ember nem robot.. ugyh ne hagyatkozz a " halálpontos " ciklusaidra.
18/24 anonim válasza:
azert reszben igazuk van a valaszoloknak, de annyira azert nem kene leoltani,hogy nem vette be a tabit. Az a tabi nagyon felkavarja a szervezetet es azert nem eppen olyan egyszeru. Szerintem nem vagy terhes, de vegyel egy tesztet.
19/24 anonim válasza:
nem mindig kavarja fel. az enyémet pl. nem kavarta fel, sőt.. aztan a mensim is rendeződött. nem azt mondom, h rendszert kell belőle csinalni, de előváladéktól könnyen teherbe lehet esni, és aztan mar csak az abortusz van.
20/24 anonim válasza:
én nem akarok a tabi hábórúba beszállni, viszont annyit hozzáfűzök a történethez, hogy a teszt a beágyazódást követő 10-15 nappal mutat értékelhető eredményt.
Vagyis a te esetedben augusztus vége felé lesz pontos az eredmény. Ha most veszel és negatív, az még nem jelent tuti választ.
A magánvéleményem pedig, hogy kicsi az esély a teherbeesésre (de nem nulla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!