Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyhormonú, nem kombinált fogamzásgátló tabletta? Slinda?Azalia?
Én azaliát majd cerazettét szedtem. Ezek mehettek szülés után szoptatás mellett.
Az azaliátol 3levélen keresztül szó szerint véreztem megállás nélkül. És egyre többször lett migrénem is. 3 levél után váltottam a cerazettére, ami elméletileg full ugyan az, csak más gyártja. Attól nem fájt a fejem, és a vérzésem is totál elmúlt. Ezt 8hónapig szedtem, azalatt 1x nem volt vérzésem. Nem tudom szoptatás nélkül se lett-e volna.
Nekem az orvos azt mondta, ha abbahagyom a szoptatást váltanom kell, mert ez a gyogyszer magában kevés.
Én egy ujabb baba miatt hagytam abba 6hónapja. 5honap alatt jött össze a terhesség (fiam anno az első hónapban), el is vetéltem.
Én nagyon bánom, hogy szedtem ezt, vagyis ezeket a gyógyszereket.
Itthon csak szoptatás mellett ajánlják, USA-ban mar bárkinek, ha baja van az ösztrogénnel vagy nem szeretne szedni.
Macerásabb tobb szempontbol: kiszámíthatatlan a menzesz es tenyleg tupontosan kell minden nap bevenni, nincs egy-egy ora csuszas sem. Emelett picit kevesbe is véd, de amugy szedheto es megbizhato, ha a felhasználó együttműködő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!