Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete véletlen beleélveztem barátnőmbe ugy gondoltuk nem lesz gond szepen kinyaltam belőle. Most 3 napja kéaik nwki szerintetek lehet terhes? 26/F
Figyelt kérdés
2020. nov. 18. 00:05
21/42 anonim válasza:
Kinyaltad belőle? Akkor most hat centis a péniszed, vagy tizenöt centis a nyelved? Vagy nem nyaltad ki belőle, és teherbe ejtetted?
22/42 anonim válasza:
Remélem kamu, mert ha nem... Hát sajnálom az embereket körülötted.
23/42 A kérdező kommentje:
Na mwindenki megnyugodhat n3m kell senkit elnevezni megjött a vöröshadhadsereg :)
2020. nov. 18. 09:25
24/42 anonim válasza:
#24 de ha máskor is azt hiszed majd kinyalod belőle, akkor tényleg olvass utána hogy zajlik a megtermékenyítés. Remélem csak kamu kérdés és valójában sneki sem ilyen ostoba
25/42 anonim válasza:
De, pedig vannak ennyire mélyen sötét emberek.
Nap mint nap tapasztalom.
Ezekből leszek a "szülők" baszki....
26/42 anonim válasza:
attól, hogy vérzik még könnyedén lehet terhes. megtermékenyedés jele is lehet
27/42 anonim válasza:
Na, én leírom ennek az agyatlannak, mert úgysem olvas utána:
A sperma feljut egészen a petevezetékbe. A megtermékenyülés is ott történik. Onnan te nem nyalod ki, öcsém, az biztos!
28/42 anonim válasza:
Én ettől függetlenül csinálnék egy tesztet, mert sok nőnek megjöhet az első pár hónapban terhesség alatt is.
29/42 anonim válasza:
Terhességi teszt
Nőgyógyász, ultrahang
30/42 A kérdező kommentje:
3db terhessegi teszt 1db csik
2020. nov. 18. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!