Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket szedjem? Volina vagy Cypromix? A bőrgyógyászom a Cypromixet írta fel, a nőgyógyász a Volinát. Szerintetek melyiket szedjem? Melyik a jobb, ha azt akarom, hogy ne legyek olyan pattanásos és szőrös?
Utolsó vagyok, ne haragudj, hülyeséget mondtam.
Elvileg a Volinának is van antiandrogén hatása, mert én most kaptam receptet Yasminellere az endokrinológustól a magas tesztoszteronszintemre. A volinának pedig ugyanaz a hatóanyaga, mint a Yasminellenek.
A doki azt mondta, a Yasminelle újabb, ő inkább azt ajánlotta.
Cypromixet szedek, fogamzásgátlás céljából, és csak akkor hat, ha a bőr pattanásos vagy fokozottan szőrös. Azóta egy pattanásom sincs, és sokkal enyhébben szőrösödök. (nem ajánlom a borotvát)
kérdés: A nőgyógyászod egyébként megvizsgált rendesen? Vérvétel volt? Nem gyanakodott PCOS-ra? Érdemes lenne rendesen kivizsgáltatnod magad (ultrahang stb), mert én is fokozottan szőrös voltam, pattanásos, kimaradt a mensim folyamat... Ez csak egy tanács, de remélem nincs gond.
Én nem tudom milyen a Volina, nekem ez bejött, egy éve szedem, és semmi mellékhatása nem jelentkezett.
Remélem segítettem :)
19/l
Utolsó: Annyit javítok, hogy akár szőrös vki, akár nem, attól még hat a cypromix. Csak elvileg olyannak nem szabadna felírni, aki csak fogamzásgátlás céljából szeretne tablettát szedni.
Amúgy 2. és 3. vagyok, nekem is PCOS-em van. Szóval nekem az endokrinológus inkább a Yasminellet javasolta:)
De igazad van abban, hogy a kérdezőnek is ki kellene vizsgáltatnia magát. Lehet neki is hasonló gondjai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!