Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy magyarázzam meg a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarázzam meg a barátomnak, hogy attól, hogy az előttem lévő 50 barátnőjének (nyilván túlzás) soha nem volt baja a fogamzásgátló tablettától, nekem még lehet, hogy lenne és nem kockáztatom ezt és nem fogom ilyennel mérgezni magam?

Figyelt kérdés

Ez a mániája, minden nap ezen megy a hiszti, hogy de hát XY-nak stb. se volt baja tőle. Közbe amiket hallottam azért volt, max a két nagyokos nem kötötte ezt a tablettához. Neki több ismerőse van aki szedi, és jön a tapasztalatokkal...Ha nem fogja fel ezt, szakítani fogunk. Tudom a gumi meg kényelmetlen, később partner lennék mondjuk a leváltására valamilyen hormonmentes opcióval, de nem most. Fiatal vagyok és a kapcsolat se hosszú idejű még.

Egyszerűen nem fogja fel, hogy nem lehet tudni mit okoznak ezek a tabletták. Hogy értetnétek meg vele? Utolsó elkeseredésemben írok, mert ha még egyszer meghallom az exek listáját akiknek jó és hasznos volt a tabletta és nem okozott semmit, lekaparom a falat...

2020. nov. 11. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Pisti, nem fogok tablettát szedni. Vagy gumit húzol vagy nem dgunk.

Ennyi

2020. nov. 11. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Mond el neki amit leírtál, még egyszer és utoljára. Ha tovább hisztizik, akkor érdemes kitenni a szűrét.

Esetleg küldj cikkeket hogy miket tett nőkkel ez a gyógyszer. De az baromira nem opció, hogy lelkileg zsarol.

2020. nov. 11. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érti meg az érveidet,akkor te sem érdekled. Akkor meg b..d ki.

ajd találsz egy olyan férfit akit érdekel az egészséged.

2020. nov. 11. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Ne ő akarjon arról dönteni (vagy érzelmileg belezsarolni), hogy TE a TE testeddel mit csinálsz. Ha nem tetszik az óvszer akkor ott a vaszektómia, és pofa be. Ha ő nem hajlandó a saját testén módosítani miattad, akkor neked miért kéne? :)
2020. nov. 11. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Én nem is erölködnék ezen. Kuka. Keress olyat aki tisztel és nem csak egy pinát lát benned.
2020. nov. 11. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Elképesztő hogy ilyen hisztis kisfiuk szaladgalnaka vilagban. Sajnos gykn meg tobb is van mint atlagban.

Anni az en pasim csak sohajtozott h dejo lenne mondom ok probaljuk meg a gyurut harom hónap utan amikor mar tartosabb volt a dolog. Nem mukodott a gyuru hosszu tavon. Ahogy o is utanaolvasott igazabol nagyon megdobbent h milyen mellekhatasok lehetnek uh gyorsan visszakozott. 4 honap gyuruhasznalat 3-4 fertozes ez ido alatt, lecsokkent libido, erzekeny vagina. Nalunk ezt okozta az alacsony hormontartalmu gyuru. Azota gumizunk

2020. nov. 11. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

“Nekem az élvezet kimaximalizálásánál fontosabb az egészségem, biztonságom. Ha ez neked nem elfogadható, akkor kérlek most mondd meg, ne rabold az időmet.”

Aztán ha ezek után mégegyszer előveszi a témát, akkor rakd ki.

2020. nov. 11. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindannyiótoknak a válaszokat. Nagyon nagyon nagyon hasznos volt mind. Úgy néz ki sikerült megbeszélni, de ha ezek után is előveszi ezt a témát, ebben a stílusban, akkor mindenképpen szünet lesz vagy szakítás.

Mindenkinek adtam zöld lájk jelet.

2020. nov. 13. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!