Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam meg a barátomnak, hogy attól, hogy az előttem lévő 50 barátnőjének (nyilván túlzás) soha nem volt baja a fogamzásgátló tablettától, nekem még lehet, hogy lenne és nem kockáztatom ezt és nem fogom ilyennel mérgezni magam?
Ez a mániája, minden nap ezen megy a hiszti, hogy de hát XY-nak stb. se volt baja tőle. Közbe amiket hallottam azért volt, max a két nagyokos nem kötötte ezt a tablettához. Neki több ismerőse van aki szedi, és jön a tapasztalatokkal...Ha nem fogja fel ezt, szakítani fogunk. Tudom a gumi meg kényelmetlen, később partner lennék mondjuk a leváltására valamilyen hormonmentes opcióval, de nem most. Fiatal vagyok és a kapcsolat se hosszú idejű még.
Egyszerűen nem fogja fel, hogy nem lehet tudni mit okoznak ezek a tabletták. Hogy értetnétek meg vele? Utolsó elkeseredésemben írok, mert ha még egyszer meghallom az exek listáját akiknek jó és hasznos volt a tabletta és nem okozott semmit, lekaparom a falat...
Pisti, nem fogok tablettát szedni. Vagy gumit húzol vagy nem dgunk.
Ennyi
Mond el neki amit leírtál, még egyszer és utoljára. Ha tovább hisztizik, akkor érdemes kitenni a szűrét.
Esetleg küldj cikkeket hogy miket tett nőkkel ez a gyógyszer. De az baromira nem opció, hogy lelkileg zsarol.
Ha nem érti meg az érveidet,akkor te sem érdekled. Akkor meg b..d ki.
ajd találsz egy olyan férfit akit érdekel az egészséged.
Elképesztő hogy ilyen hisztis kisfiuk szaladgalnaka vilagban. Sajnos gykn meg tobb is van mint atlagban.
Anni az en pasim csak sohajtozott h dejo lenne mondom ok probaljuk meg a gyurut harom hónap utan amikor mar tartosabb volt a dolog. Nem mukodott a gyuru hosszu tavon. Ahogy o is utanaolvasott igazabol nagyon megdobbent h milyen mellekhatasok lehetnek uh gyorsan visszakozott. 4 honap gyuruhasznalat 3-4 fertozes ez ido alatt, lecsokkent libido, erzekeny vagina. Nalunk ezt okozta az alacsony hormontartalmu gyuru. Azota gumizunk
“Nekem az élvezet kimaximalizálásánál fontosabb az egészségem, biztonságom. Ha ez neked nem elfogadható, akkor kérlek most mondd meg, ne rabold az időmet.”
Aztán ha ezek után mégegyszer előveszi a témát, akkor rakd ki.
Nagyon köszi mindannyiótoknak a válaszokat. Nagyon nagyon nagyon hasznos volt mind. Úgy néz ki sikerült megbeszélni, de ha ezek után is előveszi ezt a témát, ebben a stílusban, akkor mindenképpen szünet lesz vagy szakítás.
Mindenkinek adtam zöld lájk jelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!