Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok vagy mi lehet a baj?
Sziasztok. Fogamzásgátlót szedek lassan 1 éve.. minden rendben, teljes védelmet nyújt remélem. A hetekben beteg voltam, tüszős mandulagyulladásom volt, antibiotikumot szedtem rá.. valamit nagyon bekavarhatott mert mellette több mint 2 hetig folyamatosan véreztem, Persze, nem erősen, pecsételve. Múlt pénteken kellett megjönnie a menzeszemnek, mivel kedden (11.3án) megkezdődött a 7 nap pihi gyógyszer nélkül. Pénteken felis erősödött a vérzés, minden a szokásos dolgok szerint ment.. a párommal szombaton szeretkeztünk és belém élvezett.
(A nőgyógyászom nyugtatgatott, hogy a gyógyszernek ilyenkor is védenie kell stb és ha abba is hagynam 1, 2 hónapba telne, mire teherbe tudnék esni...) Vasárnap és ma is, már egy csepp vér sem jön belőlem és kegyetlenül görcsöl a hasam megállás nélkül... mi lehet a probléma? Még mindig antibiotikumot szedek, mert azóta megint begyulladt a mandulám? most az miatt nem verzek vagy ha teherbe is estem, azonnal elmúlt a vérzés? elnézést a furcsa kérdésért, még várok az orvossal... 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!