Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben meglehet hizni a fóg gátlótól? Tapasztalatok?
Nem mindenki hízik tőle.
De nem értem miért várta meg, míg feljött 30 kg. Ha látod, hogy hízol tőle, akkor visszamész a dokihoz és íratsz másikat, vagy abbahagyod.
30kg? az kizárt a tabitól. max arra fogja.
általában egy kis súlygyarapodást szoktak érezni, 2-3kilóról beszélünk.
én pár éve szedem, egy dekát nem híztam tőle.
Hát...30 meg 25 kg az azért durva:S Nem értem,miért várták meg amíg ennyit felszednek,mert ez nem normális,ilyenkor vissza kell menni a dokihoz másfajta fogamzásgátlót felíratni. Én egyébként nem híztam egy dekát se,csak pozitív változásokat tapasztaltam. Elmúlt az iszonyatos menstruáció előtti/közbeni hasfájdalom(én fog.gátló előtt ilyenkor fetrengtem,most nem érzek semmit),hangulatváltások sincsenek,kevesebb a vérzés... Szerintem csak meg kell találni a megfelelőt.
20L
Ha meg is hízott ez akkor sem betonból van,hanem zsírból,ami ledolgozható,csak akarni kell.Semmi cukor és fehérliszt és mozgás.Ha ezt kőkeményen betartja és egy deka sem megy le,akkor azt mondom ő biológiai csoda és megszívta,de ha komolyan elkezdi,akkor le tudja adni,csak tenni kell érte!
A fogamzásgátló magában nem hízlal,csak az étvágyat növeli.Még tabletta mellett sem szabad elhagyni magát az embernek és pont az állandó éhségérzet miatt nehezebb a dolog,de nem lehetetlen,csak oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!