Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "naptárazás" azért jóval komplexebb folyamat, minthogy megnézzük hányadika van. Ajánlom Hormonmentes (Janka) kurzusát, ott jobban el lehet sajátítani ennek a technikáját, de még ő is úgy ajánlja, ha tartós a kapcsolat és becsúszhat a gyerek.
Ha ennyire szeretnéd gumi nélkül, ezer más, leginkább hormonális fogamzásgátlás létezik, ne játsz a szerencséddel.
2020. nov. 1. 21:13
2020. nov. 1. 21:14
Csak amikor már nem lett volna gond a gyerek, és akkor is megszakítással.
2020. nov. 1. 21:28
Igen, évek óta. Nem naptárazunk, egyszerűen csak minden alkalommal időben kihúzom. Az előváladék csak a férfiak kis hányadánál tartalmaz jelentősebb mennyiségű spermiumot, rég kiderült volna, ha közéjük tartozok. Aki jól ismeri magát és kiváló önfegyelemmel rendelkezik, annak a megszakítás egy megbízható módszer, alig marad el a gumi hatékonysága mögött (ami ugyebár olykor-olykor elszakadhat, lecsúszhat...). Nyilván ha a párommal rosszul érintene minket egy esetleg besikerülő gyerek, több módszert is alkalmaznánk egyidejűleg.
2020. nov. 1. 21:45
Fél évnyi gumival való kínlódás után 6,5 éven keresztül csináltuk a volt párommal megszakítással, és nem lett gond. (Hormonális fogamzásgátló elől elzárkóztam.) A második, harmadik menet előtt körültekintő pisiszünetet tartott, és úgy folytattuk.
Persze tisztában voltunk vele, hogy emellett bármikor becsúszhat a gyerek, és ha így lett volna, akkor vállaltuk volna.
2020. nov. 1. 21:46
igen
én csinálom a kihúzásos szexet és működik,
de csak tartós kapcsolatban,
alkalminál kell a gumi,
40f
2020. nov. 1. 22:28
Szoktuk, s.ggbe. Gond nélkül bele lehet élvezni :D
2020. nov. 1. 23:06
Nem, mert nem szeretnék még gyereket. Ha majd ott leszünk hogy nem számít a teherbeesés akkor lehet próbálkozni a többi "fogamzásgátlási" módszerrel. A naptár módszer, megszakításos totál lutri. Csak azt nem tudod előre hogy 1-2 hét hónap múlva következik be a fogamzás vagy szerencséd van és akár évekig megúszod.
2020. nov. 1. 23:22
Én 39 vagyok, akkor majd 20 évig megúsztam. A lányom amúgy tervezett gyermek :)
2020. nov. 1. 23:41
#9 ezt a totál lutrit a legtöbben nem saját tapasztalatból mondják
2020. nov. 1. 23:48
Kapcsolódó kérdések: