Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esély van rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok kb?

Figyelt kérdés
2 éve szedek 0,02 mg-os tablettát, rendszeresen. Egyik nap sokat ittam, és kb. 2-3 órára rá hánytam, de előtte nem ettem sokmindent. Utána aktus is történt. Sok helyen utána olvasva nem tartom valószínűnek, hogy baj történt,és tudom hogy nem ez a legépszerűbb hely, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. A következő tablettát rá 24 órára vettem be pontosan. Második héten vagyok.

2020. nov. 1. 01:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes.

Azt azért nem árt tudni, hogy ha be csúsznak ilyen "véletlenek" az nem jelenti szükség szerint, hogy te azonnal terhes leszel.

Nyilván óvatosnak kell lenni, de hidd el vannak párok akik évekig próbálkoznak, hogy szülők legyenek.

Jó nyilván van a másik véglet is, de nem kell egyből parázni ez miatt.

Csak figyelj oda, és legyél óvatos, akkor nem lesz gond ezzel!

F

2020. nov. 1. 01:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a bevételt követő 1-2 órán belül nem hányod ki, akkor az a tabletta már nincs a gyomrodban, felszívódik, vagy már fel is szívódott, és akkor véd is.
2020. nov. 1. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!