Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menzeszhez hasonlóan a fogamzásgátló szedése szünetében is kimarad a vérzés ha terhes a lány?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 17:10
11/21 anonim válasza:
én is azt gondolom, hogy alkat kérdése, aki fogamzásgátló nélkül is menstruál, az valószínű azzal is fog. a megvonásos vérzés oké, csaaaak. ott is meg kell vékonyodjon, a méh nyálkahártya, ami lelökődik a vérzés alatt. ha beköv a terhesség, akkor ez nem tud lelökődni. aki vérzik, annak más hormonális oka van. terhesség alatt sokkal több hcg hormon termelődik a szervezetben a fogamzásgátlóhoz képest. így kimarad a vérzés, normális esetben...
12/21 anonim válasza:
Az frankó:D Még jó, hogy a nőgyógyászok sem értenek egyet:D:D
Ez olyan mint hogy a 7 napos szünetben véd-e a tabi vagy sem:)
13/21 anonim válasza:
Hát végülis nem nőgyógyásztól kérdeztem, orvostanhallgatótól, aki már tanult nőgyógyászatot, tehát ő értett hozzá végülis, illetve egy másik eü végzettségű embert, de egymásnak ellent mondtak, szóval franc se tudja már. :D
14/21 anonim válasza:
Én viszont nőgyógyászt kérdeztem:) És amúgy orvostanhallgató vagyok:D
15/21 anonim válasza:
Komolyan? :D Na hát az még frankóbb :D Na majd pár év múlva megkérdezlek :D Mondjuk akkora már nekem is illene tudni, én is eüs leszek, de még nőgyógyászatot nem tanultam, azért is nem okoskodom, mert fogalmam sincs :D
16/21 anonim válasza:
Én sem tanultam még nőgyógyászatot. Csak az első éves ápolástan gyakorlatomat a szülészeten töltöttem. És ha eszembe jutott vmi kérdés, akkor zaklattam vele a dokikat:D:D
Te mi leszel, ha nagy leszel?:)
17/21 anonim válasza:
Szülésznő :) Hajj de sok év van még addig :D Most még én is csak az alapápolástant tudom, szakápolástant még semmiből sem tanultam, majd most kezdtem :) Engem hobbi szintem mindig a meddőségkezelés érdekelt, szóval 600 ezer féle alternatív meddőségkezelésről olvastam, de soha egyetlen egyszer sem akadtam olyan mondatba, ami választ adna a kérdező kérdésére :D
18/21 anonim válasza:
Érdekes téma:) Amúgy engem is a szülészet-nőgyógyászat érdekel...azért is mentem oda gyakorlatra:)
Szegény kérdezőnek szétoffoltuk a kérdését:D:D
19/21 A kérdező kommentje:
Semmigond:D Eddig is úgy vettem hogy a menstruáció nem 100%os jele hogy nem vagyok terhes és azt hiszem így tabival sem fogom tutira venni csak gondoltam megkérdezem hátha valaki tud bíztatni:D Nah sebaj akkor védekezünk máshogy is:)
Köszi a válaszokat:)
2010. aug. 9. 22:13
20/21 anonim válasza:
Igen VISZONT a fogamzásgátló mellékhatásaként is kimaradhat a vérzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!