Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyógyszer szünetben is védett vagyok?
Amikor a 7 napos szünetet kell megtartani.Nem ir semmit sem a gyógyszer tájékoztatója ez nem tájékoztat olyanokról ami leginkább érdekelne...Pff..(Samba)
És ha egyetlen egy napot sem hagytam ki mióta elkezdtem kivéve a 7 naos szünetet védett vagyok igaz?Akkor nem történhet baj,mégha egy két órával hamarabb vagy később vettem be a gyógyszert??Köszi előre is a válaszokat.
A 7 napos gyógyszermentes napban is védett vagy, akkor jön meg a menses.
Én 5 évig szedtem fog. gyógyszert de nálam is volt olyan hogy később vettem be vagy véletlenül másnap, lehet a szerencse de nem lettem babás. De szerintem azért igyekezzél mindig pontosan bevenni a gyógyszert mert csak akkor 100%:)
én nem veszem be mindig ugyanakkor, kb 4 óra eltolódások vannak, persze nem mindig, de előfordul, és még nem lettem terhes egy év után se...
egyébként véd a 7napos szünetben is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!