Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém élvezhet?
Daylette fogamzásgátlót szedek. Minden nap este 8-kor veszem be. Ma is úgy volt, de kb 20:10-kor voltam nagy wc-n. Nem hasmenésem volt, de nem is kemény székletem, attól kicsit "puhább"
Hathat attól a tabletta, vagy már ez is hasmenésnek számít és vegyek be másikat vagy védekezzünk?
Ma van az utolsó nap a menstruációban és a csomag 4. tablettáját szedem
#1-es azt az "okosságot" honnan vetted? Ha így lenne akkor minden tabit használó, rendszeres nemi életet élő nő egy éven belül teherbe esne - mivel egy együtt élő pár simán szexel egy évben 100-szor. A pearl-indexe a tabinak viszont nem 100 hanem bőven alatta van...
Kérdező: 10 perc alatt a tabi még nem ért le a tápcsatornán a vastagbél-traktusig, még bőven a gyomorban volt. Szóval nyugi, ha reggel is hasmenésed van akkor viszont már gond. A tabi hatóanyaga vastagbélből szívódik fel ezért nem hat hasmenés idején (mert nincs "ideje" felszívódni).
No contraceptive is 100% reliable, and some can have side effects.
Azt hittem, hogy ezt minden normális ember tudja.
A tabletta utasításában azt írja, hogy 3-4 kell a felszívódásig.
Szóval, ha reggel hasmenésem van, akkor már rég fel kell hogy szívódjon, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!