Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A pasimmal együtt voltunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimmal együtt voltunk, védekeztünk. és belém élvezett de tul sok volt az ondó az óvszerben. De az óvszer nem szakadt el lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 21:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne higgy neki hazudik:S
2010. aug. 8. 22:24
 12/18 A kérdező kommentje:

lehet h ti elvicceltek vele..

de nekem ez komoly.

15éves vagyok.. :S

nem nagyon szeretnék terhes lenni :@

2010. aug. 8. 22:36
 13/18 anonim ***** válasza:
ne aggódj,nem vagy terhes!max akkor lehetne rá esély,hogyha kiszakadt volna, vagy lecsúszott volna stb a gumi! 18/L
2010. aug. 8. 23:06
 14/18 anonim válasza:

én is milliószor hittem hogy terhes vagyok....holott nem volt gubanc.....

nekem ovlt hogy az előnedv belémkerült,mikor óvszer nélkül csináltuk...és tökre beszartunk...vettünk is 72 órás tablettát...de így visszagonodlva lehet csak fölöslegesen dobtunk ki annyi pénzt...Nem vagy terhes!...és még az elején vagy,ilyenkor van hogy késik..nekem is kereken 1 hetet késett a leelső után!Ne aggódj,nincs baj!...de átérzem hogy vagy velem,tudom mennyire szar érzés:S...ha nagyon félsz,vegyetek 72 órás tablettát hogy megnyugodj...de nincs semmi gond,hamarosan meg fog jönni!

2010. aug. 8. 23:30
 15/18 A kérdező kommentje:

de már letelt a 72 óra. :sss

akartam venni de nemtuttam olyan hamar összeszedni a pénzt.

de remélem nemvagyok az .

hát anyuéknak else merem mondani.

S:

ott basznak ki ahol vagyok sztem. :S

2010. aug. 8. 23:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes...Nem szakadt ki a gumi.............Idiota
2010. aug. 9. 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:

minek kell ezeknek a pisiseknek b*szni??

hogy lehetsz ennyire sik huje?

en sem vagyok tapasztalt megis van annyi logikam, hogy tudjam, ha az ovszer nem szakad ki akkor NEM LEHETEK TERHES!!!! basszus, ez mar nekem faj

2010. aug. 9. 11:07
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem függeszd fel a b*szást egy 10 évig még, hátha addig megjön az eszed!
2010. aug. 11. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!