Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett ovulációm van, miért?
Ez mennyire normális?
Így most nem is bízok annyira a gyógyszerben, szóltam a páromnak is, hogy így én nem merem az együttlétet a gyógyszerre bízni.
2 éve szedem, eddig nem volt semmi probléma, most viszont ovulációm volt gyógyszer mellett.
Mindig szedtem rendesen.
Köszi a válaszokat!
Komplett felszerelt laborod van otthon, meg UHG-d amivel jó alaposan megnézted a petefészkeidet, avagy honnan tudod hogy ovulálsz?
Ha rendszeresen, előírásszerűen szeded a tabit és fel is szívódott, nem szedtél mellette a hatását gyengítő egyéb készítményt akkor nem ovulálsz.
Éreztem, hogy szúr a hasam, mint mikor ovulációm volt régen, csináltam ovulációs tesztet, ami pozitív, tehát a teszt szerint van peteérésem/ovulációm.
2 teszt talán nem hazudik.
De nyugodtan szóljatok be anélkül, hogy bàrmit tudnátok.
Mindenképp beszélek vele, köszönöm szépen!
Viszont most éreztem először az ovulációt a fogamzásgátló óta, szóval nem tudom, előtte volt-e, mert tuti nem éreztem, cssk most, hogy szúrt a hasam ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!