Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mennyi az esélye,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes legyek emiatt?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót kezdtem szedni, ez az első levél. Viszont nem a mensi 1. napján, hanem a 3. napján kezdtem el. A leírásban az van, hogy a ciklus 2. és 5. napja között még el lehet kezdeni szedni, csak akkor még 7 napig egyéb védekezés kell. Én a 3. napon kezdtem ugye szedni és rá 3 napra szexeltem, használtunk gumit, de lecsúszott és bennem maradt, mikor már elélvezett a barátom. Kiszedtem és volt sperma a gumiban is, de szerintem bennem is, ki is jött belőle. Tehát lényegében mintha belém élvezett volna, és még csak 3 szem tablettán vagyok túl, a mensi 3. napjától. Kéne eseményutáni? Feleslegesen nem akarnék bevenni. Mennyire esélyes, hogy így terhes legyek?
2020. okt. 14. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Leírta hogy kell egyéb védekezés, de ugye nem sikerült jól. Esély lehet. Döntsd el hogy vállalod a kockázatot vagy nem.
2020. okt. 14. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pontos %-ot senki nem fog neked tudni írni. Azért ahhoz hogy terhes legyen valaki elég sok dolognak kell összejönnie, de nem lehetetlen.

Nem véletlenül írják mindenhol hogy a tabletta szedését követően kiegészítő védekezésre még szükség van. Azért sok időt nem hagytál az első tabletta óta, meg úgy egyébként a papírt amit mellé kaptál elolvastad egyáltalán?

2020. okt. 14. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:

#2 és te elolvastad, amit írtam a kérdés alá? Leírtam, hogy mit ír a tájékoztató, és hogy használtunk óvszert. Az más kérdés, hogy sajnos pont most lecsúszott.

Amúgy már rég együtt vagyunk, eddig mindig csak gumival védekeztünk, most álltunk át, erre pont most történik baleset.

Nyilván nem pontos százalékot akarok kérni, csak hogy ti mit tennétek, szerintetek mennyi mre nagy esélye lehet így.

2020. okt. 14. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, olvastam de félre értettem.

Én nem vállalnám be a 72 órás tablettát emiatt, minimális az esély, mivel a tabletta gyakorlatilag 24 óra alatt kiürül a szervezetből ezért is ajánlják azonos időpontban bevenni.

Kockázat nyilván lehet benne ettől függetlenül.

2020. okt. 14. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!