Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló váltás hogyan?
Figyelt kérdés
Ha az egész levelet beszedtem az egyik féléből és utána letelt a 7 nap szünet, akkor a 8. napon, tehát amikor a köv. levelet kedzem, kezdhetem simán az új tablettával, ugye? Nem lesz semmi változás, uyganúgy véd?
A tájékoztató ezt írja:
A tabletta szedését elkezdheti, amint az előző tabletta tablettamentes periódusa lejárt (vagy a korábbi fogamzásgátló utolsó inaktív, hatóanyagot nem tartalmazó tablettáját követően).
2020. okt. 12. 10:29
1/3 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg a nőgyógyászt?
2/3 anonim válasza:
Kérdezd meg a nőgyógyászod aki felírta. Ha hasonló a készítmény akkor igen, de várd ki akkor is az első teljes levél végigszedését.
3/3 anonim válasza:
Ez a két készítmény hatóanyagától függ, ha teljesen ugyanaz es ugyanannyi hormon van benne, akkor csak simán folytatod az új tablettával. Én is így voltam vele, mikor Yasminelle-ről a kisebb hormontartalmu Jangee-ra váltottam. Ellenkező esetben viszont kérdezd meg az orvosodat erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!