Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabi bevétele után 10 nappal nem véreztem akkor nem hatott?
Figyelt kérdés
szóval azt hallottam hogy tabi után lesz ilyen vérzés.. na most nekem nemvolt.. a rendes mensimnek majd csak 22.én kell megjönni.. akkor most hogy van?2010. aug. 8. 15:08
11/13 anonim válasza:
hatott, nyugodj meg.. az nagyon nagy pech kellene, h legyen, h ez a tabi ne hasson.. szal, nyugi..
12/13 A kérdező kommentje:
huhh.. remélem annyira peches nem vagyok.. :) majd kiderül.. köszi a válaszokat :)
2010. aug. 8. 16:34
13/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezek a tabletták teljesen tönkre vágják a hormonháztartásodat, össze vissza jön meg ezek után majd, mert nagyon erős gyógyszer, nagyon kikészíti a nőket. Veszélyes dolog a mensi miatt, kellemetlenül felborít mindent ami eddig rendszeresen ment sajnos. :/
Remélem minden rendben lesz Nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!