Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű menő középkorú pasik, hogy kaphatna meg titeket egy ronda nő csak egy éjszakára?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 11:18
11/23 A kérdező kommentje:
többet keres mint a férjem, azaz br 700 ezer br felett, szingli, sportos, de nem kigyúrt, fiatalabb nálam 10 évvel, azaz 30 éves, szép szeme van,jól fésült öltönyös manager, mosolygós, kedves, szép arcú, 180-185 magas
2020. okt. 8. 11:56
12/23 anonim válasza:
Nem tudom mindenkinek ugyanaz a jóképű, van aki engem annak lát, van akinek átlagos az arcom.
Az, hogy a nő ronda, az is ugye tök relatív.
Tehát a kérdésnek képek nélkül semmi értelme.
F/34
13/23 anonim válasza:
Azt meg nem értem, miért számít a bruttó kereset, ha csak 1 éjszakáról van szó...🤔
14/23 A kérdező kommentje:
mert több luxus cucca van plusz szép lakás, körítés...
2020. okt. 8. 12:00
16/23 anonim válasza:
Szóval akkor a szalmakazalban már nem is dugunk? Micsoda világ...
17/23 anonim válasza:
Na bazki, remélem nem az én nejem tette fel a kérdést...
19/23 anonim válasza:
Am vajon hány 30-as manager van az országban bruttó 700k feletti fizetéssel? Mert ilyen fizetést kapnak egy páran, de a legtöbb nem öltönyös típus... :D
20/23 anonim válasza:
Egy 40-es nőnek lehetne ennél több esze. Honnan tudná itt bárki megmondani, hogy 1 bizonyos pasi le akar -e veled feküdni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!