Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15Cm-es péniszre milyen óvszert lehet vásárolni?
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok :D2010. aug. 8. 00:49
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi normális válaszokat
2010. aug. 8. 01:27
12/22 anonim válasza:
Hogyne lennének gyökerek, amikor ez egy gyökér kérdés!! Hát milyen gumi kellene???? A gumi nyúlik, nincs belőle ötvenféle méret, csak a sima, meg az extra nagy.
13/22 A kérdező kommentje:
Jólvan honnan tudhatnám, igaz használhattam volna a keresőt ezért bocs all, legalább én nem nejlonzacskót húzogatok mint egyesek
2010. aug. 8. 01:33
15/22 anonim válasza:
hadjatok! nem tehet rola hogy kicsi a kukija :D
16/22 anonim válasza:
Na, már, mikor a nejlonzacskósok először használták, profik voltak vajon? A kérdéssel semmi baj, mert mindenki bizonytalan, ha olyat csinál, amit még nem próbált. És még egy fontos dolog: a méreteddel nincs gond, kérdező!Teljesen átlagos, akárki, akármit mond!
17/22 anonim válasza:
isten:D <3 nálam fav kérdező:D
17.l
19/22 anonim válasza:
teh ide figyej ha ezdo vagy legallab tarsd meg magadnak es ne szegyenisd magadat masokk ellot ;))
20/22 anonim válasza:
Kicsit fárasztó ez a mérethisztéria. Valahol azt olvastam, hogy a leghosszabb, amiről tudnak, az kb. 35 cm volt. Esetleg még ma is létezik, nem tudom. :D De annyira fárasztó már, amikor mindenki jön, hogy neki 28-as vagy nagyobb... Okos ember különben sem mérőszalaggal jár dugni.
Bocs az OFF-ért!
Kedves kérdező, szerintem elmondták előttem a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!