Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló, baj, ha rossz szemet vettem be?
Elnéztem, és egy héttel későbbit vettem be. 21 napig kell szednem, majd 7 napos szünet.
Lehet, hogy hülye kérdés, de a tabletta leírása nem tér ki erre.
Interneten pedig mindenhol mást lehet olvasni
Kérdező, te olyan hülye vagy, mint szódás a lovát! Olvasd már el az első hozzászólást, aztán nézz rá a levélre, és jöjj rá, hogy nem férek hozzá a Google calendar-odhoz.
Fszomat se érdekli hogy péntek-e vagy csütörtök. De ha a harmadik heti helyett a negyedik hetiből vettél be, akkor beszoptad.
Istenem... Az ilyennek felelőtlenség fogamzásgátlóval patronálni a (nyilván szintén felelőtlen) szexuális vágyait
Tekintve, hogy a csomagban található tabletták hatóanyagai, sőt azok adagja is azonos, az Estelle monofázisos kombinált orális fogamzásgátló.
A pontosan az előírásoknak megfelelően (kihagyások nélkül) szedett gyógyszer csaknem teljes védelmet nyújt a nem kívánt terhességgel szemben.
Ez tehát nem azt jelenti, hogy mind a 21 tablettában ugyanaz a hatóanyag, és teljesen mindegy a nap, és a hét is?
Ha jól olvasom, Estelle-t szedsz. Annak mind a 21szem ugyan az.
Velem is fordult már elő, igaz nem ezzel a gyógyszerrel. Semmi gond nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!