Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményed a fogalmazásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Mi a véleményed a fogalmazásgátlorol?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataid vannak vele?
2020. okt. 1. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hormonlöket a testnek, nem mindenkinek tesz jót

ismerek olyat, akinek a hólyagjának nem tett jót, amit először felírtak, viszont a másodikkal semmi baja

ad egy új "kötelező" tevékenységet: minden nap ugyan akkor bevenni

van akinek rámegy a libidója, nedvesedése

van akinek meg pont ez segít

viszont sok nő jobban élvezi a szexet, ha nem a gumit érzi, hanem a pasit, plusz rengeteg szereti, ha benne megy el a párja

lehetne sorolni még, de nincs értelme. mindennek van kockázata, lehet olyan vagy, ha nő vagy, akinek egyik se működne jól.

2020. okt. 1. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azért kezdtem el szedni, mert erős menstruációs görcseim voltak. Nagyon nem akartam szedni, de 3 év fájdalomcsillapítón élés után belementem. Semmi rossz nem történt velem. Nem híztam el, nem hullot ki a hajam, nem csökkent a libidóm. De hozzáteszem: alaposan kivizsgált az orvos, mielőtt felírta, én pedig szinte percre pontosan szedtem.
2020. okt. 1. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon emberfüggő.

Ha rendszertelen a ciklusod és minden hónapban haldokolsz a fájdalomtól akkor jól jöhet.

Viszont nekem a szervezetemben minden oké, így nekem tökéletes megoldás az óvszer.

2020. okt. 1. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem a legjobb védekezési módszer, ha párod van stabilan, de gyereket nem akarsz.

Persze van kockázat és mellékhatás, de minek nincs?

Nem mellesleg az egyik legolcsóbb is.

2020. okt. 1. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő, mindenki másképpen reagál az adott készítményre. Van akinél semmi problémát nem okoz, másnál meg mellékhatások jelentkeznek. Szerencsére elég sokféle készítmény van a piacon, így jó eséllyel található megfelelő.

Ettől még figyelni kell az alkalmazására (időben bevenni, a felszívódásra, a hatását befolyásoló egyéb készítmények együttes alkalmazására stb.). Kényelmes, praktikus és nagyon jó hatásfokú fogamzásgátló eszköz. A legújabb termékcsalád a hüvelygyűrűk. Fokozatosan oldódik ki a hatóanyag nem kell fejben tartani a beszedését.

2020. okt. 1. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!