Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a fogalmazásgátlorol?
hormonlöket a testnek, nem mindenkinek tesz jót
ismerek olyat, akinek a hólyagjának nem tett jót, amit először felírtak, viszont a másodikkal semmi baja
ad egy új "kötelező" tevékenységet: minden nap ugyan akkor bevenni
van akinek rámegy a libidója, nedvesedése
van akinek meg pont ez segít
viszont sok nő jobban élvezi a szexet, ha nem a gumit érzi, hanem a pasit, plusz rengeteg szereti, ha benne megy el a párja
lehetne sorolni még, de nincs értelme. mindennek van kockázata, lehet olyan vagy, ha nő vagy, akinek egyik se működne jól.
Nagyon emberfüggő.
Ha rendszertelen a ciklusod és minden hónapban haldokolsz a fájdalomtól akkor jól jöhet.
Viszont nekem a szervezetemben minden oké, így nekem tökéletes megoldás az óvszer.
Szerintem a legjobb védekezési módszer, ha párod van stabilan, de gyereket nem akarsz.
Persze van kockázat és mellékhatás, de minek nincs?
Nem mellesleg az egyik legolcsóbb is.
Egyénfüggő, mindenki másképpen reagál az adott készítményre. Van akinél semmi problémát nem okoz, másnál meg mellékhatások jelentkeznek. Szerencsére elég sokféle készítmény van a piacon, így jó eséllyel található megfelelő.
Ettől még figyelni kell az alkalmazására (időben bevenni, a felszívódásra, a hatását befolyásoló egyéb készítmények együttes alkalmazására stb.). Kényelmes, praktikus és nagyon jó hatásfokú fogamzásgátló eszköz. A legújabb termékcsalád a hüvelygyűrűk. Fokozatosan oldódik ki a hatóanyag nem kell fejben tartani a beszedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!