Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orbáncfű tea és fogamzásgátló együtt?
Sziasztok! Tri regolt szedek mint fogamzásgátlót már egy ideje. Mivel szorongós vagyok vettem orbáncfüvet is tartalmazó teát amiből egy hétig mindennap ittam egy csészével..Ráadásul az első szem fogamzásgatlo kimaradt amit nem pótoltam..persze voltunk együtt a párommal
. most a ciklusom közepénél járok jelenleg.. Mértem egy hőt, igen megemelkedett 36 helyett 36,8 és 37... Jelenthet ez valamit? Vagy fogamzásgátló mellett is emelkedhet a hő mikor ovuláció van? Én úgy tudom a fogamzásgátló meggátolja a peteérést...vagy bekavart a tea és a kifelejtett gyógyszer? Járt már valaki hasonló cipőben? Letolást nem kérek, tisztában vagyok azzal hogy hibáztam..
Én pont a minap olvastam az orbáncfű teáról szorongás miatt. Nagyon jó vélemények voltak róla, illetve a hatása is elég jó. Nem tudom. Te mit tapasztalsz? Segít egyébként?
Amúgy a lényeg.: Elvileg a fogamzásgátló tabletta hatását csökkentheti. Ugyanis kevesebb ideje lesz a felszívódásra. De hogy pl. a hüvelygyűrűnél ebből adódóan az a logikus hogy nem befolyásolná, ha azt használnál.
Bocsánat az offert, de a fogigatlo tabletták nagy részének mellékhatása a szorongás, depresszio, panikroham...
Talan ezen érdemes lenne elgondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!