Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Orbáncfű tea és fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orbáncfű tea és fogamzásgátló együtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tri regolt szedek mint fogamzásgátlót már egy ideje. Mivel szorongós vagyok vettem orbáncfüvet is tartalmazó teát amiből egy hétig mindennap ittam egy csészével..Ráadásul az első szem fogamzásgatlo kimaradt amit nem pótoltam..persze voltunk együtt a párommal

. most a ciklusom közepénél járok jelenleg.. Mértem egy hőt, igen megemelkedett 36 helyett 36,8 és 37... Jelenthet ez valamit? Vagy fogamzásgátló mellett is emelkedhet a hő mikor ovuláció van? Én úgy tudom a fogamzásgátló meggátolja a peteérést...vagy bekavart a tea és a kifelejtett gyógyszer? Járt már valaki hasonló cipőben? Letolást nem kérek, tisztában vagyok azzal hogy hibáztam..

2020. okt. 1. 07:13
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
26%
Szerintem koronàs vagy.
2020. okt. 1. 07:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem minden a koronáról szól... Valaki eltüsszenti magát és mindenki megijjed hogy biztos koronás... Mintha csak az létezne már semmi más... Miert kell mindenből azt kihozni?
2020. okt. 1. 07:53
 3/5 anonim válasza:
100%

Én pont a minap olvastam az orbáncfű teáról szorongás miatt. Nagyon jó vélemények voltak róla, illetve a hatása is elég jó. Nem tudom. Te mit tapasztalsz? Segít egyébként?

Amúgy a lényeg.: Elvileg a fogamzásgátló tabletta hatását csökkentheti. Ugyanis kevesebb ideje lesz a felszívódásra. De hogy pl. a hüvelygyűrűnél ebből adódóan az a logikus hogy nem befolyásolná, ha azt használnál.

2020. okt. 1. 08:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem bejött a tea.. A herbária hangulatjavító teája egyébként.. Igen fura illata van de ízesítve iható...pozitiv hatása van nálam..azt tudni kell hogy én panikbeteg is vagyok és b komplexet szedek még már évek óta. Pánikrohamom nincs csak szorongok, de a tea eddig hatásos volt..bátran ajánlom..
2020. okt. 1. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsánat az offert, de a fogigatlo tabletták nagy részének mellékhatása a szorongás, depresszio, panikroham...

Talan ezen érdemes lenne elgondolkodni

2020. okt. 13. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!