Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlótól hízás?
Igen, elképzelhető. 3 kg még nem a világ azt könnyen le tudod adni ha akarod. Ennek a 3 kg-nek az egy része egyébként is csak víz (vizet tart vissza a szervezeted).
Ha viszont masszív súlygyarapodás kezdődik (ugyanolyan étrend, életvitel, mozgásmennyiség mellett), akkor keresd fel a nődokid és kérj másik készítményt.
Figyelj, en fogamzasgatlot szedek lassan 3 eve, es alapjaraton picit husibb tipus voltam. Valoban kozbezavarhat a foggatlo, mivel a hormanalis haztartasunkat csapja be, de sokszor eszre sem vesszuk, hogy megis miket ossze nem eszunk.😀
En most ujra elkezdtem odafigyelni, eletmodot valtani. Valoban jo, hogy nem eszel sokat, de nyugodtan egyel, amennyit a tested kivan, csak mondjuk ne szenhidratot. Inkabb feherjet es zsirt. Reggelire tojasrantotta, ebedre valami nem tesztas/krumplis, ritkan rizs mehet, de inkabb zoldsegek hussal. Vacsira is inkabb valami feherjes etelt egyel.
En 21 vagyok, 160 centi es 76rol indultam szeptember elejen, most vagyok 72.5-73kg. Napi 100g alatt tartom a szenhidratot es csak 10-18ig eszem. (Intermittent fastin, nezz utana, ha erdekel.) Nekem ez valt be, persze ez masnak lehet nem jo!
Igyal sokat, uresen gyogyteakat, kavebol probald meg mellozni a cukrot. Ha szenhidratot eszel, akkor meg probald meg lassitani valami rostossal. (Pl. Eszel egy almat, egyel melle par szem mandulat is, vagy ha eszel egy kis rizst csirkevel, menjen melle sali/ubi/zoldsegek.)
Es a legfontosabb, hogy ne stresszelj ezen, legy magaddal turelmes es ne a szamokkal foglalkozz, hanem azzal, amit a tukorben latsz!✨
Hajra csajszi.
Igen, sajnos nekem is így volt, és amíg szedtem, le sem tudtam fogyni.
Aztán abbahagytam, és tök hamar beindult a fogyás. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, amióta nem szedem.
Siman lehet sajnos:(
Csajok, nezzetek utana a tabletta mellekhatasainak, mert nagyon komoly dolgokat okozhat, es sokszor csak a lerakasa utan veszitek eszre.
Szerintem 20-30 ev mulva ugy fogunk a tablettákat visszatekinteni es fogni a fejünket, hogy uristen, hogy lehetett ez a legelterjedtebb fogamzásgátlás a 21. Szazadban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!