Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlótól hízás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlótól hízás?

Figyelt kérdés
2 hónapja kezdem el szedni újra a Mirabella fogamzásgátló tablettát egy hosszabb szünet után. Az étrendemen nem igazán változtattam, sőt kifejezetten törekszem arra, hogy ne egyek nagyobb adagokat, mint eddig, mert abból tudom, hogy baj lehet. Most viszont észrevettem, hogy mégis rám jött 3 kiló "csak úgy", bár ez az alakomon szerencsére nem annyira feltűnő. Ez lehet a fogamzásgátló miatt?

2020. szept. 28. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet igen
2020. szept. 28. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, elképzelhető. 3 kg még nem a világ azt könnyen le tudod adni ha akarod. Ennek a 3 kg-nek az egy része egyébként is csak víz (vizet tart vissza a szervezeted).

Ha viszont masszív súlygyarapodás kezdődik (ugyanolyan étrend, életvitel, mozgásmennyiség mellett), akkor keresd fel a nődokid és kérj másik készítményt.

2020. szept. 28. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, en fogamzasgatlot szedek lassan 3 eve, es alapjaraton picit husibb tipus voltam. Valoban kozbezavarhat a foggatlo, mivel a hormanalis haztartasunkat csapja be, de sokszor eszre sem vesszuk, hogy megis miket ossze nem eszunk.😀

En most ujra elkezdtem odafigyelni, eletmodot valtani. Valoban jo, hogy nem eszel sokat, de nyugodtan egyel, amennyit a tested kivan, csak mondjuk ne szenhidratot. Inkabb feherjet es zsirt. Reggelire tojasrantotta, ebedre valami nem tesztas/krumplis, ritkan rizs mehet, de inkabb zoldsegek hussal. Vacsira is inkabb valami feherjes etelt egyel.

En 21 vagyok, 160 centi es 76rol indultam szeptember elejen, most vagyok 72.5-73kg. Napi 100g alatt tartom a szenhidratot es csak 10-18ig eszem. (Intermittent fastin, nezz utana, ha erdekel.) Nekem ez valt be, persze ez masnak lehet nem jo!

Igyal sokat, uresen gyogyteakat, kavebol probald meg mellozni a cukrot. Ha szenhidratot eszel, akkor meg probald meg lassitani valami rostossal. (Pl. Eszel egy almat, egyel melle par szem mandulat is, vagy ha eszel egy kis rizst csirkevel, menjen melle sali/ubi/zoldsegek.)

Es a legfontosabb, hogy ne stresszelj ezen, legy magaddal turelmes es ne a szamokkal foglalkozz, hanem azzal, amit a tukorben latsz!✨

Hajra csajszi.

2020. szept. 28. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Az én csajom 6 hónapja szedi, fél mérettel nagyobb mellmérete lett és kis hurkái lettek. Én csak örülni tudok neki.
2020. szept. 28. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, eszembe jutott meg, hogy esetleg vervetelre menj el, en evente jarok (eves nodoki szureskor szoktam kerni az orvostol), hogy tudjam minden okes-e “bent”. Inzulin, pajzsmirigy szokott neha ludas lenni. Es amugy is, odavissza fontos a vese es a maj epsege (ugye a tabi felszivodasa miatt.) Fontos, hogy jol mukodjon minden, kulonben nem hat, de (a legfontosabb egyebkent) az is, hogy ne artson a tabi a testednek.
2020. szept. 28. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos nekem is így volt, és amíg szedtem, le sem tudtam fogyni.

Aztán abbahagytam, és tök hamar beindult a fogyás. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, amióta nem szedem.

2020. szept. 30. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Siman lehet sajnos:(

Csajok, nezzetek utana a tabletta mellekhatasainak, mert nagyon komoly dolgokat okozhat, es sokszor csak a lerakasa utan veszitek eszre.

Szerintem 20-30 ev mulva ugy fogunk a tablettákat visszatekinteni es fogni a fejünket, hogy uristen, hogy lehetett ez a legelterjedtebb fogamzásgátlás a 21. Szazadban...

2020. okt. 13. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!