Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már gond az óvszerrel? Ha igen pontosan melyik típussal és mi?
Figyelt kérdés
Barátnőm, akivel 21 éve vagyunk barátok terhes lett mellette. Időben felhúzta a pasi, nem szakadt ki, nem sértette fel, nem volt semmi hibája és mégis. Doki erre annyit mondott neki, hogy nincs 100%-os módszer. Mi is azzal védekezünk és nagyon be vagyok parázva, mióta ezt elmondta. Nem akarok még 27 évesen gyereket.2020. szept. 28. 16:16
1/9 anonim válasza:
Rája vagyon írkálva a csomagolására is, hogy a gumióvszer nem nyújt 100%-os védelmet. Ahogyan a tabletta sem, és semmilyen egyéb fogamzásgátló módszer sem.
Együtt használva pl a gumit és a tablettát már igen hatékony a védelem.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez szuper és tisztában vagyok vele, de semmilyen hormontartalmú készítményt nem szedhetek.
2020. szept. 28. 16:23
4/9 A kérdező kommentje:
Mármint az óvszeres védekezésnek? Pontosan mi történt? 72 órás tablettát kaptál?
2020. szept. 28. 16:33
5/9 anonim válasza:
Nem. Belèmszakadt ès nem jött ki egy darab mert letapadt odabent a nőgyógyász szedte ki belőlem hajnalban a kórház ügyeletèn.
6/9 anonim válasza:
Hamarabb nyered meg a lottó ötöst mintsem ha a gumit felveszed időben, nem szakad ki akkor mellette teherbe ess. Ettől még fennáll olyan 0.00000001% kockázat. Az óvszeren nincs mikrolyuk, ha szakad akkor szakad teljesen - ők is mást rontottak el.
Hogy volt-e már balesetem óvszerrel? Igen volt, rosszul vettem fel, szétcsattant. Pont ezért kell csúcstámadás előtt egy pillanatra kivenni és megnézni megvan-e még a kis spermazsák a végén.
7/9 A kérdező kommentje:
Én nehezen venném fel, nő vagyok. Barátnőm 16 éves kora óta óvszert használ, soha nem volt korábban gondja vele.
2020. szept. 28. 16:42
8/9 anonim válasza:
Nekem anno tinikoromban szakadt egy Durex. Vettem be esemeny utanit. Mint kesobb feltunt le volt jarva a gumi...😀 persze megeshet az is, hogy levegos, vagy rosszul kerul fel.
9/9 anonim válasza:
igen a durex korongjánál levált azóta csak Lifestyles sokkal jobbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!