Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volina fogamzásgátlót szedek. Már volt áttöréses vérzésem a hónapba. És még 2 tabletta van a levélből, most mégis olyan, mintha meg akarna jönni. Mit tegyek?
Egy kicsike kis vér megint volt.Reggel óta fáj a hasam..És még 2 szem van a levélből..
A második héten hagytam ki egy szemet..
Holnap megyek nyaralni a barátommal..
Lehet,hogy a tabi ellenére meg fog jönni a menstruáció?
Már volt áttöréses vérzésem ebbe a hónapba...Kedden múlt el..:S:S
Segítsetek:S
Én is most kezdtem új gyógyszert 5 évig nem szedtem. (közben szültem...)
Szóval azúj bogyó nekem sem vált be eddig. z első levelet végigpecsételtem. Ahogy abbahagytam, mert ugye elfogyott meg is jött rendesen. Most vagyok a 3.gyógyszermentes napon. Szerdán megkísérlem a 2.levelet elkezdeni. De ha újból pecsételni kezdek én is visszamegyek a dokihoz.
És ha mész ha nem mész dokihoz a mensid sajna pont meglesz a nyaralásodon. :(
Amúgy soak végigpecsételik az első levelet. A másodiknál megszűnik...na mejd meglátjuk.
Még holnap beveszem az utolsó szemet..Aztán 2-3nap mire megjön..Vagyis hétfőkörül..Ami nem is gond,mert akkor jövünk haza:)
Vagy lehet,hogy már vasárnap meglesz?:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!