Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor változik meg az arcbőr, ha Dyane35-t szedek?
Szia!
Én szedtem Dyane35-öt,nekem 1 levél után már nagyon szép tiszta volt a bőröm!De szerintem ez embertől függ!Lehet h Neked nem elég 1 levéllel,de én azt mondom,hogy szedjed tovább és meglátod,hogy nagyon szép lesz az arcod!!!De remélem nem fogamzásgátlónak használod!?Mert nekem azt mondta a nőgyógyászom,hogy mellé szedjek fogamzásgátlót,mert a Dyane csak minimálisan az!!!!Igazából hormon gyógyszer!!!Üdv
Szia!
Nem tudom, ki írta ki neked ezt a gyógyszert, de én nem javaslom. Bár a bőrproblémák nagy részét orvosolja, esetleg újabbakat idézhet elő (egy hölgynek kiszőrösödött az arca, és sajnos máshol is, ahol egyáltalán nincs helye szőrzetnek!). A bőrproblémákra ennél sokkal természetesebb megoldások is léteznek, de ha ezek már nem segítenek, és hormontablettát javasolnak, sokkal modernebb és kíméletesebb szerek is vannak már a világon!!! Másrészt pedig semmi esetre sem javaslom, hogy emellé még plusz fogamzásgátlót is szedj!!!! A Dyane35-nek magának is van fogamzásgátló hatása, ne akarj két lábon járó hormon-bomba lenni! Előbb oldd meg a bőrproblémádat, aztán válassz egy szintén modern, alacsony hormontartalmú fogamzásgátló gyógyszert! Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!