Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elég biztonságos óvszerrel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég biztonságos óvszerrel védekezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én még szűz vagyok, a barátom már nem az! Tervezzük, hogy lefekszünk egymással! Nem szeretnék elmenni orvoshoz gyógyszert feliratni, igy óvszerrel szeretnénk védekezni! Elég biztonságos az óvszer? Annyira félek, hogy kiszakad vagy valami!
2010. aug. 6. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Ha azt mondjuk, hogy nem az, akkor szűzen halsz meg?
2010. aug. 6. 09:21
 2/6 nielindi ***** válasza:
szerintem még ne feküdj le vele... tulparázod az egészet, nem vagy még felkészülve...
2010. aug. 6. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mind a két fél megtudja érezni ha kiszakad. Vagy ha para van menet közben kell ellenőrizni.

És ha elmegy, ne benned menjen el, és akkor 100%-os a védelem

22F

2010. aug. 6. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyire parázól, akkor hagyd még az egészet. Kár az aktus alatt azon rágd magad, hogy na most akkor kiszakadt-e vagy sem. Úgy biztosan nem lesz jó.

Ha bevizsgált srácról van szó, akkor nem kell nemi betegségtől tartanod akkor sem, ha kiszakad, viszont semmiképp se hagyja bent a szerszámot, ha elélvez, ezzel a nem kívánt terhességet 100%-ra meg tudod előzni.

Ha nem megy a dolog és túl hamar belédfolyt még mindig vannak esemény utáni tabletták, ha ennyire parás vagy, akkor jobb, ha előre beszerzed. A lényeg, ha együtt vagyok csak arra figyelj, amit csinál, hogy élvezni tudd és ne úgy vonuljon be a nagykönyvbe a szüzességed elvesztése, hogy rémisztő volt.

2010. aug. 6. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyik legbiztonságosabb védekezési mód ami nem csk a nemkivánt terhesség ellen véd hanem egyéb betegségek(gomba,HPV, nemi betegségek)ellen is
2010. aug. 6. 09:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 10. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!