Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alternatívák vannak a gumin és gyógyszeren kívül?
Van injekció is.
Bár ezt csak ismertető jelleggel mondom nem javaslom.
Nincs is benne tapasztalatom és rosszakat is olvastam róla.
Csak mondom,hogy van az is.:D
Itt írnak róla bővebben.
Implant
Nekem volt. Akkora mint egy gyufa, és a felkar belső részébe ültetik be, hormonnal működik és 3 évig véd.
A spermicid olyan fogamzásgátló eszköz, mely vegyi anyagi segítségével megbénítja vagy elpusztítja a spermákat. Különböző formában (krém, hab, zselé és kúp), recept nélkül kapható, könnyen és biztonsággal alkalmazható készítményekről van szó.
Ezt olvastam a neten. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
#7 Én erről azt olvastam,hogy nem olyan megbízható.
Nem mertem még kipróbálni emiatt.
Spirál, vaszektómia, pesszárium ÉS spermicid zselés együttes használata.
Ami nem megbízható: megszakítás, naptár módszer (ezt csak akkor ha úgy vagytok vele mint a #6-os azaz nem gond ha befigyel egy gyerek).
#7-8: önállóan nem célszerű használni, de pesszáriummal kombinálva már megfelelő védelmet tud biztosítani. Ezzel együtt célszerű venni egy tubussal már csak az óvszerszakadásos balesetek miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!