Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló felírása?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló felírása?

Figyelt kérdés
Többféle véleményt is olvastam a témával kapcsolatban, ezért érdekel, hogy gyakorlatban hogy megy ez. Állami ellátásban elvégzik előtte a szűrővizsgálatokat, vagy azok nélkül is felírják? Milyen tapasztalataitok vannak az állami nőgyógyászati rendelőkkel? Az lehetséges opció, hogy magánklinikán elvégeztetem a fogamzásgátló felírásához szükséges labort és az eredménnyel a kezemben megyek állami rendelésre?

2020. szept. 1. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A magánklinikai laborba sem mehetsz be beutaló nélkül, meg minek is mennél, ha nem tudod mit kell vizsgáltatni? A dolog menete: elmész a nőgyógyászhoz, amúgy is megvizsgál, majd mondod hogy tabit szeretnél. Kikérdez (pl. volt-e trombózis a családban), majd ad egy laborbeutalót azzal mész a laborba. Ha megjött az eredmény (küldik a dokinak) akkor visszamész a szakorvosi véleményért és receptért (3 havit válts ki) azzal meg a gyógyszertárba. Ha a 3 havi elfogy akkor elmész a házi orvoshoz a szakvéleménnyel és a korábbi recept másolatával (de rajta van a szakvéleményen is hogy milyen készítményt javasol) és felíratod az újabb 3 havi adagot.
2020. szept. 1. 23:35
 2/4 Kisgöncöl ***** válasza:

Magándokihoz járok, megfelelő vizsgálat után ő rögtön felírta a megfelelő gyógyszert.

Nem megyek utána sehova máshova, csak a magándoki, aztán gyógyszertár.

Inkább megfizetem a magándokit, minthogy akàrki után felfeküdjek oda... ide meg tudom, hogy nem járnak igénytelen emberek.😊

2020. szept. 4. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy telefon volt a (magán) nőgyógyásszal, majd egy telefon a (magán) vérvételesekkel...kész lett a vérvételem eredménye (nekem trombózis panel kellett), elmentem nőgyógyászhoz, megvizsgált, megkaptam a receptet, kiváltottan, és ennyi.😅
2020. szept. 10. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Még azt hozzáteszem, hogy egészségügyben kifizetem a plussz költséget...nem megyek államihoz.
2020. szept. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!