Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 héttel tovább szedtem a fogamzásgátlót, lehetek terhes?
Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek. Nyaralás miatt 3 hét helyett 5 hétig szedtem, mivel volt egy levelem amiben éppen ennyi szem volt (ez a levél volt az, amiből néha szedtem a 3 év alatt ha tolni akartam).
Utolsó szemet 13-14 órával később vettem be, most várom a menszeszem.
Lehet butaságot kérdezek, mivel a betegtájékoztató szerint a gyógyszermentes napokon is védett vagyok, de most tovább szedtem így nem tudom.:)
Bocs, hogy visszakérdezek, de ha tudod hogy nem az előírásoknak megfelelően szeded akkor miért nem használtatok kiegészítő fogamzásgátlást? Lehet a nyaralóhelyen nem kapsz Lindynette-ét de óvszer mindenhol kapható...
A ciklusodnak mindenesetre alaposan odavertél ezzel a művelettel, mi a francért nem tartottál szünetet??? Nem viccből vannak a napok megjelölve a levélen!
Szia!
Köszönöm 'kedves' válaszodat! :) A doki azt mondta, szedjem csak nyugodtan tovább, de ebből rendszerességet ne csináljak.
És ahogy le is írtam, nyaralás miatt nem tartottam szünetet.
Legközelebb kérlek kicsit kulturáltabban válaszolj, további szép napot! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!