Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dienille mikortól hat ?
Sziasztok!
Egy olyan problémába ütköztem, hogy a párommal együtt voltunk, 3 napja kezdtem el szedni a Dienille nevű készítményt, óvszert használtunk, viszont sajnos kiszakad. Több helyen olvastam hogy a tabletta az első szem beszédese után védelmet nyújt, de mégis tartok az ellenkezőjétől.
5 nap múlva kellene megjönnie a menstruációmnak, de az már túl lenne a 72 órán.
Ajánlott esemény utáni tablettát beszerezni ilyen esetben?
Most láttam még azt, ha nem hagyok ki egy szemet sem, már az első naptól hat.
De ettől függetlenül sajnos még mindig nagyon izgulok.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, az én hibám hogy rosszul kezdtem el szedni, 1 évvel ezelőtt szedtem évekig, viszont betegség miatt meg kellett szakítani.
Voltam nőgyógyásznál, kaptam esemény utáni tablettát. Ő azt mondta maximum 10% esélyt lát a terhesség esélyére, de menjünk biztosra.
Bocs, #5, ne vezesd félre a kérdezőt. Nem a menses után, hanem annak az első napján kell elkezdeni ahhoz, hogy azonnal hasson. Valójában akkor sem, hanem az a titok, hogy a mensi alatt gyakorlatilag kizárt a teherbeesés, mire vége van, addigra meg már a hormonszint megfelelő.
Kérdező, az egyetlen helyes döntést hoztad meg azzal, hogy a szakorvost kérdezted meg, nem a GyK -még ha jóindulatú is- laikus népét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!