Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megszakítós szex tényleg ennyire biztonságos?
Barátomék 4 éve így csinálják, és semmi. A srác időben kiveszi.
Miért mondja mindenki hogy ez nem jó módszer?
Most ezt komolyan meg kell magyarázni?
Nemár, van róla kismillió íromány, inkább nézz utána google keresőben, fáradt vagyok már ehhez...
Ha a megszakítást tőkéletesen csinálják, akkor nem kerül sperma a nőbe, nem lehet terhes. A probléma ott van, hogy nehéz tökéletesen kivitelezni, és -minthogy van, akinek az előváladékában is számottevő mennyiségű hím ivarsejt van- az orgazmust megelőzően is bekerülhetnek spermiumok, ez ellen pedig nem lehet védekezni.
Van jobb hatásfokú védekezés, és arról se felejtkezzünk el, hogy a legjobb pillanatot érdemesebb kiélvezni, nem elrontani a koncentrálással, hogy vigyázzak.
sokaknak szerencséje van
de van akiknek nincs
nekik mondd hogy biztonságos,
szerintem lehet biztonsággal aklamazni,
én sok éve használom, és csinálom ezt
csak tényleg figyeltem,
tudom előváladék, meg sokaknak lett így gyereke, hát erre nem tudok mit mondani, én ezután is fogom csinálni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!