Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri e bevenni esemény utánit?
Akármilyen jó is egy kotongyár minőségbiztosítási rendszere, a selejtek aránya sosem lesz 0. Következésképp normál használat mellett is szakadhat.
A kérdező eredeti kérdésére: kérdezz meg egy nőgyógyászt. Biztos van valami ügyelet, ő tuti kompetensebb mint itt mi. Amúgy is kelleni fog, mert az esemény utánit csak receptre adják ki, mert egy hormonbomba.
Nem felelőtlen vagyok, hanem gondolkozom.
Beállt 28 napos ciklus 20. Napján NINCS tüszőrepedés.
A srác nem élvezett el és az óvszerek be vannak vonva spermiciddel.
Mindezek fényében az a felelőtlen, aki egy ilyen miatt egy fiatal szervezet hormonális egészségét kockára tenné.
32 éves vagyok, egy gyerek anyukája, nem mellesleg releváns egészségügyi tapasztalattal bírok.
Tudom, hogy hogyan készül a gyerek és ez nem az a helyzet.
Csak mert a gyakorin mindenki előváladéktól esett teherbe, attól még ennek a valószínűsége a nullához közelít.
Ha egy pár kisbabát tervez, és tüszőrepedéskor beleélvez a nőbe, akkor van 20% esély a sikeres megtermékenyítésre.
Ez, ami történt semmi. Nem az ilyenek mennek abortuszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!