Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megéri e bevenni esemény utánit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri e bevenni esemény utánit?

Figyelt kérdés
8 nappal a mensim elott (27-28 naposak a ciklusaim) történt egy kis baleset. Kiszakadt az óvszer de szinte rögtön, időben észrevettük és nem ment el bennem. Ilyenkor érdemes bevenni egy tablettát?
2020. aug. 17. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Ha tényleg biztosra akarsz menni. Túl sok esélye nincs még, de ha nagy baj lenne, ha becsúszna a baba, vedd be.
2020. aug. 17. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Ezt sose értettem, már elnézést! Értelmes, normális használat mellett hogy a csába szakadhat ki a gumi? Hogy van az, hogy velem sose fordult még elő? 😮🤔
2020. aug. 17. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem 12 évig nem fordult elő, azonban néhány hónapja igen. NORMÁL HASZNÁLAT mellett. Előfordul az ilyen.
2020. aug. 17. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Ezt elhiszem, de az itt kiszakadt gumis sztorikat mesélők mind tinik. Akkor valamit csak nem csinálnak jól. Valahol csak hiba van a használatban. Elhiszem, hogy van anyaghibás gumi, ami norm. használat mellett is kiszakad. Na, de ezek legjava a tiniknél csapódna le? Ezt nem hiszem el. Náluk csak a normál használat lehet a hiba vagyis annak a hiányos ismerete.
2020. aug. 17. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Akármilyen jó is egy kotongyár minőségbiztosítási rendszere, a selejtek aránya sosem lesz 0. Következésképp normál használat mellett is szakadhat.

A kérdező eredeti kérdésére: kérdezz meg egy nőgyógyászt. Biztos van valami ügyelet, ő tuti kompetensebb mint itt mi. Amúgy is kelleni fog, mert az esemény utánit csak receptre adják ki, mert egy hormonbomba.

2020. aug. 17. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem, ez esetben épeszű doki nem javasol esemény utánit. Ha tényleg ez történt, akkor emiatt nem szabad azt a lórúgást bevenni.
2020. aug. 17. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
6os, komolyan nem??? Inkább legyen terhes, és legyen abortusza, vagy kerüljön otthonba a gyerek? Ne legyél már felelőtlen, jó ég.
2020. aug. 17. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem felelőtlen vagyok, hanem gondolkozom.

Beállt 28 napos ciklus 20. Napján NINCS tüszőrepedés.

A srác nem élvezett el és az óvszerek be vannak vonva spermiciddel.

Mindezek fényében az a felelőtlen, aki egy ilyen miatt egy fiatal szervezet hormonális egészségét kockára tenné.

2020. aug. 17. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

32 éves vagyok, egy gyerek anyukája, nem mellesleg releváns egészségügyi tapasztalattal bírok.

Tudom, hogy hogyan készül a gyerek és ez nem az a helyzet.

Csak mert a gyakorin mindenki előváladéktól esett teherbe, attól még ennek a valószínűsége a nullához közelít.

Ha egy pár kisbabát tervez, és tüszőrepedéskor beleélvez a nőbe, akkor van 20% esély a sikeres megtermékenyítésre.

Ez, ami történt semmi. Nem az ilyenek mennek abortuszra.

2020. aug. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!