Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3 szemmel kevesebb fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 szemmel kevesebb fogamzásgátlót szedjek be vagy az egész levéllel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A hónap elején elkezdtem egy új fajta fogamzásgátlót de 3 nap után vissza váltottam a régire mert ez az új (Nuvaring nem jött be). Szóval így 3 nappal késöbb kezdtem a bogyót de addig is volt hormon a 3 nap alatt. Most szerintetek szedjem be az egész levéllel vagy az utolsó 3 szemet elhagyhatom?Tudom kérdezzem meg a dokit, jelenleg a dokimat nemtudom elérni ezért is teszem fel a kérdést. Előre is köszönöm a normális válaszokat. Szép napot és hétvégét.

2020. aug. 14. 08:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudok biztos választ mondani sajnos,de én végig szedném az egészet biztos ami biztos.

Egyébként teljesen megértelek én is próbáltam a Nuvaringet és kb 1 hét után inkább abbahagytam.

2020. aug. 14. 09:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy végig szedem, 3 szem már nem sok, biztos ami biztos. Ezek szerint nem csak én nem tudtam sokáig használni a Nuvaringet. 3 nap eleg volt, hogy rájöjjek nem nekem való...
2020. aug. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!