Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktus után mikor kihúzza a barátom mindig lecsúszik egy picit az óvszer kb 2-3cmet, ettől lehetséges, hogy teherbe estem? 4 napja késik
Amikor a srác kihúzza, rá kéne fogni az óvszerre.
De, ha az aktus alatt végig rajta volt az óvszer, nem szakadt ki nem valószínű, hogy terhes vagy.
Ha továbbra sem jön meg, csinálj egy tesztet.
A probléma nem a pár centis lehúzásból származhat. Volt már olyan velem is, hogy mikor a párom felhúzta az óvszert, már hozzáért a makkjához a gumi, mikor rájött, hogy fordítva kell felhúzni. Szerencsére láttam a jelenetet, mert ő minden probléma nélkül betette volna így is. Nem is gondolt bele, hogy a gumi hegyét konkrétan belemártotta az "örömkönnyeibe" az előbb.
Az is előfordulhat, hogy az előjáték során a kezedre kerül az előváladékból (amiben lehet sperma) és épp te kened rá az óvszerre, mikor felteszed neki.
Kicsi az esélye, hogy egy ilyen baki miatt leszel terhes, de a kicsi az nem 0.
Csinálj tesztet, abból kiderül.
Simán lehet, hogy csak az idegességtől. A nőgyógyász halál biztosat csak 1-2 hét múlva fog tudni mondani.
Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg lazítani.
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!