Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom? Én 1x mar irtam ide, de azota semmi jó nem törtent
,,Mi lehet a bajom? Én 1x mar irtam ide, de azota semmi jó nem törtent"
Attól, hogy kérdést írsz ide, még nem oldódik meg minden.
Vegyél vagy 10 tesztet, vagy menj el egy másik helyre nőgyógyászhoz, vagy beszéld meg szüleiddel ...
mást nem tudok mondani.. és ha ennyire buták vagytok h nem védekeztetek akkor vállald a következményeket :/
(nem értem h miért nehéz venni egy óvszert pár száz forintért , mint majd egy baba több ezrekért ....... -.-
ezt így általánosságra mondom, nem rád értem, nyugi!!!)
Ha nyugtalan vagy, akkor menj el valamelyik hiper-szupermarketbe/gyógyszertárba, és vásárolj egy tesztet, amit holnap reggel első vizeletből megcsinálhatsz, így elég megbízható eredményt fogsz kapni! Péntek este van, azt mondod a dokid jövőhéten rendel... Két napot már csak kibírsz valahogy, ha eddig is kibírtad, aztán hétfőn te legyél az első, hogyha a nőgyógyászati ügyelet nem felel meg a kórházban!
Ha a tabletta után megjött a menzeszed, nem valószínű, hogy baj lesz, egyszerűen csak totálisan bekavarodott a hormonháztartásod, és ha mázlid van vagy fél évig meg is lesz még zavarodva. Lényeg a lényeg, irány a doki!! Ja, és persze remélem ez jó lecke volt arra, hogy megszakítás, NEM védekezés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!