Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet a bajom? Én 1x mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a bajom? Én 1x mar irtam ide, de azota semmi jó nem törtent

Figyelt kérdés
Ugy kezdeném,hogy junius vegen voltam egyutt a baratommal,aki nem élvezett belém,de en még is vettem be,esemeny utanit,mert nem nagyon biztam abban amit ö mond,a tabit ö vette nekem,mivel ö par evvel idossebb nallam,(500 mg)volt a tabi,aztan a szokasos 5napos verzes,de egesz juliusban nem jott meg,pedig jul 23 kellett volna,es még most sem nincs semmi.Nem jott meg,es ez idegesit,föleg azert,mert a hasam neha iszonyatossan fáj,a veséim is,a bugyimon neha feher foltok vannak:( Csinaltam mar terhesegi tesztett,negativ lett,a nö dokinal is voltam,de nem dolgozik,csak jövö heten..Csak ratok szamithatok.
2010. aug. 4. 09:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hat félek,hogy talan meg is terhes vagyok,es a teszt roszul mutata ki..
2010. aug. 6. 17:58
 12/15 anonim ***** válasza:

,,Mi lehet a bajom? Én 1x mar irtam ide, de azota semmi jó nem törtent"

Attól, hogy kérdést írsz ide, még nem oldódik meg minden.

2010. aug. 6. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Vegyél vagy 10 tesztet, vagy menj el egy másik helyre nőgyógyászhoz, vagy beszéld meg szüleiddel ...

mást nem tudok mondani.. és ha ennyire buták vagytok h nem védekeztetek akkor vállald a következményeket :/

(nem értem h miért nehéz venni egy óvszert pár száz forintért , mint majd egy baba több ezrekért ....... -.-

ezt így általánosságra mondom, nem rád értem, nyugi!!!)

2010. aug. 6. 18:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha nyugtalan vagy, akkor menj el valamelyik hiper-szupermarketbe/gyógyszertárba, és vásárolj egy tesztet, amit holnap reggel első vizeletből megcsinálhatsz, így elég megbízható eredményt fogsz kapni! Péntek este van, azt mondod a dokid jövőhéten rendel... Két napot már csak kibírsz valahogy, ha eddig is kibírtad, aztán hétfőn te legyél az első, hogyha a nőgyógyászati ügyelet nem felel meg a kórházban!

Ha a tabletta után megjött a menzeszed, nem valószínű, hogy baj lesz, egyszerűen csak totálisan bekavarodott a hormonháztartásod, és ha mázlid van vagy fél évig meg is lesz még zavarodva. Lényeg a lényeg, irány a doki!! Ja, és persze remélem ez jó lecke volt arra, hogy megszakítás, NEM védekezés!!!

2010. aug. 6. 19:24
 15/15 A kérdező kommentje:
ó fel evig?:(Igen nagyon is jo lecke volt.Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2010. aug. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!